Swipe to the left

Sprchové zástěny Concept 200

Sprchový kout musí splňovat řadu kritérií. Vzhled, kvalitní zpracování, komfort, bezpečnost a další. To vše přinášejí zástěny sprchové zástěny Concept 200.

Sprchové zástěny Concept 200

Koncept elegance a dokonalosti
Standardní výška je 2000 mm, ale objednat si můžete podle provedení i zástěny s atypickými rozměry. Dveře mohou být široké od 750 do 1000 mm. Boční stěna vhodné pro kombinaci do rohových sprchových koutů může být široká až 1200 mm. Optimální stabilita celé sestavy je zajištěna v případě konkrétního řešení rohovou popřípadě i stabilizační vzpěrou, kterou lze podle potřeby krátit. Konstrukce dveří je řešena tak, aby se mohly podle dispozice koupelny otevírat ven nebo dovnitř. Umožňují to panty se zdvihovým mechanismem. Dveře se proto otevírají lehce a minimalizuje se opotřebení těsnění v dolní části dveří. Těsnost je dále zajištěna prahovou lištou. Výrazným designovým prvkem celého bezrámového koutu je elegantní madlo a chromové doplňky. Zajímavostí série sprchových koutů Concept 200 jsou také dvoudílné skládací dveře s otvíráním ven i dovnitř v úhlu 90°, chromovanými panty zapuštěnými do skla a magnetickým těsněním (kromě dveří do niky) včetně prahové lišty.

Bezpečnost a snadná údržba
Nemalý důraz je kladen na bezpečnost, proto základ tvoří 6 a 8 mm bezpečnostní sklo, které je opatřeno speciální antiplakové úpravy s názvem Concept-Clean. Jde o efektivní ochranu proti vodnímu kameni, která snižuje usazování nečistot a vodního kamene na skle, což značně usnadňuje údržbu skla. Bezpečnostní sklo je upevněno v aluchromových profilech.

Jednoduchá montáž
Celý sprchový kout je řešen tak, aby se snadno montoval, dobře udržoval a čistil. Při montáži využijete kompaktní vyrovnávací profil na zeď, který pomůže přenést drobné nerovnosti stěny, ke které budete sprchovou zástěnu montovat. Přestavitelnost je až 20 mm. Sprchové zástěny Concept 200 mohou být montovány jak na sprchové vaničky tak přímo na dlažbu

Exkluzivně v naší síti
Stejně jako další výrobky naší privátní značky Concept i novou sérii sprchových zástěn Concept 200 můžete zakoupit exkluzivně v naší prodejní síti Koupelny Ptáček. Prohlédněte si kompletní sprchový program Concept v našem produktovém katalogu nebo si přečtěte více o značce Concept. Další informace o produktech a našich službách získáte na kterémkoliv z našich koupelnových studií Ptáček. Udělejte první krok k vaší nové koupelně a sjednejte si schůzku s naším konzultantem. Využijte našich profesionálních služeb, rádi vám zpracujeme návrh vaší nové koupelny, zboží vám zdarma dovezeme až na určené místo a v případě vašeho zájmu doporučíme vhodnou realizační firmu.

  • Sprchové zástěny Concept 200
  • Sprchové zástěny Concept 200
  • Sprchové zástěny Concept 200
  • Sprchové zástěny Concept 200
  • Sprchové zástěny Concept 200
  • Sprchové zástěny Concept 200

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Katalog - Concept 200 PDF 5.08 MB