Swipe to the left

​Jaro dává slevám na novou koupelnu zelenou

V Koupelnách Ptáček nyní rozkvétají až 30% jarní slevy. Přijďte si vybrat to nejlepší pro vaši koupelnu.

​Jaro dává slevám na novou koupelnu zelenou

Jarní měsíce jsou tu, vše se pomalu proměňuje a probouzí. Vdechněte nový život i vašemu interiéru - vneste do domácnosti svěží jarní vítr s novým koupelnovým vybavením. Vybrané zařízení do koupelny totiž u Ptáčka zakoupíte do 31. 5. 2024 s až 30% slevou! Navíc, pokud u nás vybrané zboží objednáte, získáte 3D grafický návrh koupelny stále ZDARMA!

Akce až 30 % na koupelnové vybavení
Radost na jaře nenosí jen velikonoční zajíček, můžete si ji udělat i u Ptáčka nově vybavenou koupelnou za super cenu. Ať už totiž hledáte cokoli, snížené ceny obkladů, dlažeb, koupelnového vybavení, sanitární keramiky, sprchových koutů, van nebo baterií vám jistě přijdou vhod. Zařiďte si koupelnu zcela novou, zrekonstruujte stávající nebo si prostě jen přijďte dovybavit interiér novým zařízením. Rozhodně máte z čeho vybírat. V našem koupelnovém studiu se vám budou po sjednání schůzky naši specialisté plně věnovat, s výběrem vám odborně poradí a pro lepší představu vám navíc rádi připraví 3D grafický návrh koupelny.

Prostor inspirace pro koupelnu
V koupelnových studiích Ptáček na vás čeká nejen spousta vybavení za skvělé ceny s jarní slevou, ale především mnoho inspirace. Tu můžete načerpat z pečlivě připravených designových vzorových kójí v různých cenových relacích. Na vlastní oči si lze v showroomu prohlédnout také mnohá řešení zařizovacích předmětů, které naleznete přehledně vystavené ve skupinách na shop in shop panelech. Snadno si tak porovnáte několik variant vybraných produktů na jednom místě. V koupelnovém studiu ovšem otestujete na vlastní kůži i obklady a dlažby. Víme totiž, že u tohoto sortimentu rozhoduje nejen vzhled, ale i to, jak je vám vybraný povrch příjemný na dotyk. Již nyní se ovšem neváhejte inspirovat pro výběr koupelny, a to přímo z pohodlí domova díky online kolekcím koupelen. Při schůzce tak budete mít již představu, jak by vaše vysněná koupelna měla vypadat.

Navštivte nás na některé z více než 70 poboček, kde vám náš odborný personál při nákupu koupelnového vybavení s až 30% slevou poradí. V případě zájmu lze vybranou koupelnu prohlédnout s pomocí 3D grafického návrhu a vybavení tak vidět přímo v prostoru interiéru. Objednané produkty pro vaši koupelnu vám navíc rádi dopravíme až na místo, a to od 5000 Kč zcela zdarma.