Swipe to the left

Získejte grafický návrh koupelny zdarma

Nedokážete si představit, jak by vaše vysněná koupelna měla vypadat? Přijďte si k nám pro 3D návrh vaší nové koupelny zdarma!

Získejte grafický návrh koupelny zdarma

Nyní si můžete pořídit koupelnové vybavení za výhodné ceny v letní slevové akci. To ale není vše! Při návštěvě našeho koupelnového studia získáte jako bonus také grafický návrh zdarma! Vybírejte již nyní v našem katalogu produktů nebo se zastavte rovnou v některém z koupelnových studií Ptáček. Nechte si od našich specialistů na koupelny poradit při výběru koupelny dle vašeho přání, která bude propracovaná do každého detailu. Grafický návrh je pomyslnou vstupní branou k vaší nové koupelně.

Podmínky akce grafický návrh koupelny zdarma

  • Platí pouze pro nové zákazníky.
  • Zdarma obdržíte 1 návrh koupelny/WC a cenovou nabídku.
  • Návrh obsahuje maximálně 3 pohledy na koupelnu/WC.
  • U každého návrhu je možná jedna dílčí změna. Další změny budou účtovány dle platného ceníku.
  • Kompletní dokumentaci (kladečské plány, okótované půdorysy, technickou zprávu a další potřebné dokumenty) obdržíte po závazném objednání zboží dle zpracovaného návrhu.
  • Grafické návrhy připravujeme pouze na výrobky z nabídky společnosti Ptáček.


Získejte inspiraci pro koupenu a sjednejte si návštěvu
Inspirujte se pečlivě sestavenými kolekcemi koupelen, obsáhlým katalogem produktů, nebo v on-line katalogu. Naše koupelnová studia naleznete díky široké síti vždy poblíž místa bydliště. Vyberte si to, které je vám nejdostupnější, vyplňte formulář sjednání schůzky a počkejte na potvrzení a návrh termínu.

Na koupelnové studio si s sebou nezapomeňte přinést zaznamenané rozměry prostoru - ideálně v elektronické podobě nebo např. scan půdorysu (náčrtku) koupelny. Máte již vybrané nějaké produkty z naší nabídky? Připravte si pro snažší dohledání i odkazy na obklady, dlažbu a vybavení koupelny, které jste si vybrali na našem webu nebo v katalogu.

Grafické návrhy zpracováváme ve všech našich koupelnových studiích po předem domluvené schůzce. Naši proškolení specialisté vyladí s pomocí grafického programu ViSoft finální design koupelny, který vychází z vámi zvoleného výběru sortimentu,. Díky tomu můžete vidět skutečnou podobu ještě před samotnou realizací. Program ViSoft umožní dokonalou 3D vizualizaci daného prostoru, tzv. grafický 3D návrh.