Swipe to the left

​Sprchové žlaby Concept 50 v novém

Základní řada sprchových žlabů naší privátní značky Concept v celonerezovém provedení a za dostupnou cenu.

​Sprchové žlaby Concept 50 v novém

Základní řada vysoké kvality

Řada sprchových žlabů Concept 50 se vyznačuje celonerezovým provedením, a to včetně odtokové komory, která je k tělu žlabu pevně přivařena. To přináší výhodu v podobě ultimátní vodotěsnosti a nepropustnosti. Pro žlaby Concept 50 je také charakteristická jejich velmi malá stavební výška, která činí pouhých 69mm, a to až po horní hranu žlabu, tedy včetně dlažby. Přesto je zachováno odpadní potrubí průměru 50mm. Vysoká odtoková kapacita až 0,6 l/s (36 l/min) zajistí bezproblémový odtok vody z většiny běžných sprchových armatur. Zárukou kvality je náš dodavatel této řady sprchových žlabů, společnost ACO, která má více než 40 let zkušeností s výrobou nerezového odvodnění a působí po celém světě.

Technické řešení

Samozřejmostí je izolační límec žlabu pro napojení tekuté hydroizolační stěrky. Žlaby jsou dostupné v provedení pro instalaci v prostoru (s horizontálním límcem) nebo přisazené ke stěně (s vertikální přírubou).

Délky žlabů jsou uzpůsobeny pro instalaci do standardních sprchových koutů 800, 900 a 1000 mm. Pro zakrytí žlabu můžete zvolit perforovaný rošt „STRIPE“, který je broušen do hedvábného lesku nebo rošt pro vložení dlažby „TILE“ (pro dlažbu do tl. 10mm). Oba rošty jsou rovněž vyráběny z nerezové oceli.

Exkluzivně v naší síti

Stejně jako další výrobky naší privátní značky Concept i sérii sprchových žlabů Concept 50 můžete zakoupit exkluzivně u nás. Prohlédněte si kompletní sprchový program Concept v našem produktovém katalogu nebo si přečtěte více o značce Concept. Další informace o produktech a našich službách získáte na kterémkoliv z našich více jak 55 koupelnových studií Ptáček. Udělejte první krok k vaší nové koupelně a sjednejte si schůzku s naším konzultantem.