Swipe to the left

Klasika v luxusním provedení

Koupelnová skříňka z kolekce Enzo od Dřevojasu.

Klasika v luxusním provedení

Rafinovaný design
Bez kompromisů to v životě nejde, s výjimkou koupelnového nábytku Enzo od Dřevojasu. Design je konzervativní, ale přesto rafinovaný. Dlouhá kovová úchytka je v mírném kontrastu se zaoblenými rohy, to vše spolu s provedením ve vysokém lesku dokonale ladí. Zásuvky skříněk poskytují velkorysý prostor.

Má prostě všechno
Galerka Enzo je jedním slovem luxusní. Vyniká prostorem i zrcadlovou plochou. Kvalitní je LED osvětlení, u něhož je regulováno stmívání. Nechybí ani elektrická zásuvka, u větších skříněk i dvě. Vypínač osvětlení je podle typu provedení také na obou stranách.

Galerka ENZO GA2OE 100 svým dokonale čistým tvarem doplňuje koupelnové skříňky s umyvadlem řady ENZO. Šířka 100 cm představuje opravdu velký vnitřní úložný prostor a v neposlední řadě také dostatečně velké zrcadlo. Firma Dřevojas má v nabídce i několik barevných provedení celé série.

Parametry galerky
Korpus této galerky je tvořen kombinací kvalitních LTD a MDF desek s povrchovou úpravou ve vysokém lesku a moderním lesku. Vybírat můžete z bílého, béžového provedení, antracitu nebo individuálního provedení. Dvířka galerky jsou opatřena oboustrannými zrcadly, uloženými na kvalitních pantech značky Hettich. Vnitřní prostor je vertikálně rozdělen na dvě poloviny. Každá obsahuje dvě nastavitelné skleněné poličky. Ty se dají upravit do tří různě vysokých poloh.

Osvětlení galerky
Po vnějších stranách galerky jsou vertikálně umístěny nenápadné rampy s LED diodami o výkonu 30,9 W s regulací intenzity světla. Po otevření se automaticky rozsvítí vnitřní osvětlení galerky. Napojení na elektrickou síť je řešeno napřímo prostřednictvím malé IP krabičky s ochranou proti vlhkosti.

Regulace vnějšího osvětlení
Rampy s LED diodami se ovládají pomocí malého vypínače, který je umístěn na spodní straně galerky. Při prvním stisknutí a podržení dochází k postupnému snížení intenzity světla, a to až na cca 10 procent. Při druhém stisknutí a přidržení dochází ke zvýšení intenzity. Změna intenzity je plynulá. Galerka Enzo si pamatuje nastavení. Osvětlena je i umyvadlová plocha, a to díky LED diodám umístěným na spodní straně galerky. Nechybí elektrická zásuvka.

Přijďte se inspirovat
Na našich koupelnových studiích naleznete i další koupelnové vybavení od výrobce Dřevojas a samozřejmě mnoho produktů zmíněné řady ENZO.Pokud právě vybíráte koupelnové skříňky, dozvíte se o nich v již publikovaném článku. Inspiraci najdete na našich stránkách v sekci Rady a tipy nebo přímo v samotných koupelnových studiích.




  • Drevojas 1
  • Drevojas 2
  • Drevojas 3
  • Drevojas 4
  • Drevojas 5
  • Drevojas 6