Swipe to the left

Koupelnové skříňky Timera představují kvalitu pro několik generací


Zrcadlové skříňky Senta Easy a Gaspra Easy nikde jinde nedostanete.

Koupelnové skříňky Timera představují kvalitu pro několik generací

Ojedinělé produkty
Vodou nezničitelný hliníkový stříbrný eloxovaný korpus s tvrdostí skleněného povrchu, nerezový spojovací materiál, oboustranně lakovaná a tím vlhku odolná zadní MDF deska, kvalitní elektro komponenty, prvotřídní opracování a výhradně česká výroba jsou zárukou dlouhé životnosti zrcadlových skříněk Timera Gaspra a Senta. V naší nabídce je najdete pod názvem Gaspra Easy a Senta Easy. Společnost Timera výhradně pro naši společnost upravila dvě série galerek, které jsou vybaveny vším potřebným.

Kvalita a elegance
Vnitřek skříňky je vybaven elegantními skleněnými výškově nastavitelnými policemi s broušenou hranou, panty oboustranných zrcadlových dvířek s leštěnou hranou jsou vybaveny pro maximální komfort tichým zavíráním SOFT-CLOSE. Ke sladění s ostatními prvky interiéru koupelny přispějí i chromované úchytky. Pro přehlednější uspořádání uvnitř lze dokoupit praktickou magnetickou lištu na drobné kovové doplňky nebo integrovaný otočný košík. Pro dokonalý makeup můžete použít magnetické kosmetické zrcátko.


Zrcadlové skříňky Senta Easy jsou vyráběny v nástěnném provedení a skříňky Gaspra Easy ve vestavném provedení do stěny pro praktickou úsporu místa. Pro přesnou instalaci doporučujeme objednat vestavný rám.

Stačí namontovat a zapojit do sítě
Skříňky Senta Easy a Gaspra Easy disponují již v základním provedení horním LED osvětlením - opal plexiglass. Skříňky jsou vyráběny ve standardních rozměrech od 600 mm do 1 200 mm. Na přání zákazníka lze zajistit atypickou výrobu včetně jiného vnitřního uspořádání a designu.

Čekají na vás
Koupelnové skříňky Gaspra Easy a Senta Easy včetně atypických výrobků Timera jsou k dostání v síti koupelnových studií Ptáček. Domluvte si termín schůzky, přijďte si prohlédnout širokou nabídku koupelnového vybavení, přijďte se poradit a inspirovat.

  • Timera 1
  • Timera 2
  • Timera 3
  • Timera 4