Swipe to the left

Designové radiátory ZEHNDER KAZEANE

Design od světově známých návrhářů King & Miranda, precizní zpracování a švýcarská kvalita - to je novinka roku ZEHNDER KAZEANE.

Designové radiátory ZEHNDER KAZEANE

Neotřelý design
Záměrem bylo vytvořit radiátor na hraně minimalismu, s dynamickým vzhledem ale zároveň s jemným a decentním půvabem, který nebude působit rušivým dojmem. Díky propracovanému neotřelému vzhledu lze umístit radiátor ZEHNDER KAZEANE kdekoliv v interiéru, nejen v koupelně. Dvě úrovně šikmých plochých trubek zvyšují funkčnost tohoto topného tělesa. Velké otvory poskytují dostatek místa pro pohodlné zavěšení a sušení i několika ručníků zároveň. Snadnou instalaci a kombinované vytápění umožňuje středové připojení o rozteči 50 mm.

Bohatý výběr
Designový radiátor ZEHNDER KAZEANE je dodáván celkově v 8 rozměrových variantách, ve dvou šířkách - 500 a 600 mm a výškách od 965 mm (1017 mm u verze 600 mm) do 1823 mm (resp. 1930 u verze 600 mm) a je určen pro teplovodní a kombinované vytápění. Radiátor je k dispozici v libovolné barvě z palety 50 barevných odstínů ZEHNDER. Za příplatek je také možné dodat povrchové provedení ve vzhledu nerezové oceli. Další informace naleznete v přiloženém letáku.

Kvalita a servis
Designové radiátory jsou k dostání v prodejní síti koupelnových studií Ptáček, sjednejte si nezávaznou schůzku na našem studiu a přijďte se poradit nad návrhem vaší koupelny a interiéru s naším specialistou. Zpracujeme vám profesionální návrh vaší nové koupelny. Více informací o dalších produktech a našich službách získáte na kterémkoliv z našich koupelnových studií Ptáček. Děláme koupelny, ve kterých se žije.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - Designové radiátory ZEHNDER KAZEANE PDF 513.77 KB