Swipe to the left

Chytrá koupelna – komfortní bydlení

Moderní technologie nám pomáhají, chrání nás, hlídají a především dělají bydlení pohodlnější

Chytrá koupelna – komfortní bydlení

Technologie kolem nás jsou čím dál tím chytřejší a přišly až do koupelen. Existuje mnoho výrobků, které vám v koupelně zajistí vyšší komfort a zlepší životní standard.

Moderně i ekologicky
Moderní technologie se ohlíží na ekologii a životní prostředí. Průměrný Čech spotřebuje denně až 90 litrů vody, pokud vás zajímá, kolik vody spotřebujete vy, využijte speciální kalkulačku. Změnou návyků či využitím úsporných baterií snížíte svou vodní stopu o několik litrů denně, chytrou pomůckou může být ruční sprcha Hansa, měřící vaši aktuální spotřebu vody během sprchování. Senzorové baterie na umyvadle ušetří energii za ohřev vody a sníží i spotřebu. Pokud jste milovníkem displejů, nesmí vám utéci baterie s LED displejem, ukazující teplotu.

Geniální domácí SPA
Zavřete oči, myšlenkami se přesuňte do lázní, na své kůži cítíte dopadající kapky horké vody, hraje příjemná hudba, osvětlení je tlumené, ale to vše se odehrává u vás doma. Všechny tyto vychytávky můžete dle libosti ovládat v jediné aplikaci ve svém telefonu. Systém F-DIGITAL DELUXE od společnosti Grohe vytvoří z koupelny nejluxusnější chytré wellness. Je k dispozici pro mobilní telefony Apple a Android.

Chytrý klozet
Klozet už dávno není jen kus keramiky, smart klozety nabízejí mnohem více. Výrobci se předhání v nových funkcích, bidetovací klozet tak umí nabídnout nejen spršku, ale i podsvícení celé toalety, vyhřívané sedátko, fén, odsávání pachů a mnoho dalších funkcí. Vynikající poměr ceny a kvality přináší toalety Concept. Z Klasického klozetu je díky bidetovacímu sedátku smart toaleta během chvilky. Poradíme jak na to.

Diskotéka ve vaně
Napadlo vás někdy, že smaltovaná vana může být skvělým reproduktorem pro vaše oblíbené koupelnové hity? Vývojáři značky Kaldewei jsou si toho vědomi, a přinášejí systém sound wave se kterým se vaše koupelna promění v prvotřídní koncertní sál.

Buďte v klidu
Je to nejhorší noční můra, která se může proměnit v realitu, zatímco budete na dovolené, praskne potrubí, voda zaplaví celý sklep, po stěnách se rozleze plíseň, sousedka bude naštvaná. Díky systému Grohe Sense Guard neunikne ani nejmenší kapička a pokud dojde k průniku, důmyslné zařízení automaticky uzavře hlavní uzávěr vody. Jediný pohled na aplikaci v telefonu a ihned víte, že ve vašem domě došlo k problému. Hlavní uzávěr vody byl ale uzavřen a vy si můžete užít zbytek dovolené.

Díky moderním technologiím si užijete nejen relaxaci a luxusní zážitky v koupelně, ale u nás získáte i další zařízení pro snadnější bydlení. Může jít o temperování teploty ve vašem domě nebo bytě díky dálkově ovládaným radiátorovým hlavicím či dálkově regulovanému výkonu kotle, ovládání klimatizace přes WI-FI nebo například ovládání rekuperace ve vašem domě. A to nemluvíme o dalších „chytrých“ technologiích, které můžete mít v ostatních místnostech. Přijďte se poradit do našich koupelnových studií, společně vybereme to nejvhodnější pro váš domov.