Swipe to the left

Chytré technologie – chytré sprchování

Nové technologie využívá digitální ruční sprcha od společnosti HANSA.

Chytré technologie – chytré sprchování

HANSA ACTIVEJET Digital je chytře navržená ruční sprcha, která vám díky moderním technologiím poskytuje zpětnou vazbu v reálném čase a pomáhá tak šetřit vodou a energií při sprchování. Sprcha je dodávána s moderní a stylovou sprchovou hlavicí, která poskytuje jemný a pohodlný zážitek ze sprchování.

Ruční sprcha HANSA ACTIVEJET Digital má speciální funkci a to integrovaný displej, který zobrazuje aktuální spotřebu vody a energie během i po sprchování. To vám dává kontrolu nad spotřebou s možností dlouhodobě snížit své náklady.

HANSA ACTIVEJET se může pochlubit také vynikající kvalitou zpracování. Aby bylo možné dlouhodobě sledovat vývojový trend vlastní spotřeby, lze ruční sprchu, prostřednictvím technologie Bluetooth® a praktické aplikace, připojit k telefonu. S digitální ruční sprchou od společnosti HANSA, můžete detailně sledovat spotřebu vody a energie na svém chytrém telefonu nejen v reálném čase, ale především v dlouhodobém horizontu.

Skvěle hodnocena byla na soutěži ICONIC AWARDS: Innovative Interior 2021, která každoročně oceňuje inovativní řešení v odvětví interiérového designu. Skutečnost, že dvě poroty rozhodly ve prospěch HANSA ACTIVEJET Digital v celkem třech kategoriích, dokazuje vysokou kvalitu a nadčasový design.

Na German Design Award 2021 byla sprcha HANSA ACTIVEJET Digital jmenována vítězem ve dvou kategoriích: „Koupelna a wellness“ a „Eko design“. Porota se k řešení vyjádřila: „Zajímavý přístup, který inteligentně kombinuje moderní design a udržitelnost, a tím podporuje důkladnější zacházení s omezenými zdroji.“

Ruční sprcha HANSA ACTIVEJET Digital otevírá novou éru inteligentních a udržitelných řešení společnosti HANSA. Seznamte se s inovativními produkty společnosti HANSA v našich koupelnových studiích, kde vás naši specialisté seznámí se všemi funkcemi a možnostmi.