Swipe to the left

Zdravější teplo radiátorů Zehnder Charleston

Zehnder přináší zdravější teplo, oázu tepelné pohody a nadčasový design pro klasický i moderní styl v podobě radiátorů Charleston.

Zdravější teplo radiátorů Zehnder Charleston

Výjimečná variabilita
Radiátory Zehnder Charleston představují ideální řešení pro nízkoteplotní otopné soustavy (tepelné čerpadlo, elektrokotle a plyn i v kombinaci s podlahovým vytápěním). Mají dlouhou životnost, vysokou výhřevnost s pocitem sálavého tepla a jsou vhodné pro osoby s nemocemi cest dýchacích a alergiky.

Zdravější teplo
U většiny "klasických" deskových radiátorů dochází k usazování prachu ve vnitřním nepřístupném prostoru otopného tělesa s následnou tvorbou ideálního prostředí pro rozmnožování roztočů a bakterií. Důsledkem toho může být zvýšený výskyt alergií, potíží osob s nemocemi dýchacích cest a oslabenou imunitou. Díky článkové konstrukci a hladkému povrchu radiátorů Zehnder Charleston lze radiátor pohodlně vyčistit a zbavit prachu. Pomůžete tak vytvořit lepší prostředí vašeho domova.

Oáza tepelné pohody
Článkové radiátory produkují až o 35% vyšší podíl sálavého tepla, než klasické deskové radiátory. Sálavé teplo je příjemné a na lidské tělo působí stejně jako pocit ze slunečních paprsků. Nové trendy ve vytápění, jako je použití kondenzačních kotlů nebo tepelných čerpadel, přinášejí zdroje s nízkými výstupními teplotami topného média. To klade velký nárok na nadměrnou a tedy nežádoucí velikost topných těles, což znají i majitelé domů, kde kombinují okruhy podlahové topení s radiátory. Díky konstrukci ze svislých trubek pomáhají dosáhnout žádaných úspor tepelné energie. Rozměrová variabilita nabízí optimalizaci velikosti otopných těles.


Výjimečná variabilita a nadčasový design
Výrobní program skýtá širokou škálu rozměrů až do výšky 3000 mm, stavební délkou od 184 do 1840 mm a stavební hloubkou od 62 do 210 mm. To zaručuje obrovské množství tvarových a výkonových variant, které je možné dodat až v 50 různých barevných provedeních! Zakázkově lze dodat i se speciální povrchovou úpravou Zehnder TopCare pro ochranu proti vzniku a šíření bakterií. Široká nabídka zahrnuje provedení do oblouku, rohové, volně stojící v prostoru, s lavicí vč. radiátorů s držákem na ručník do koupelen či modely Retrofit pro snadnou výměnu starých těles. Radiátory jsou dodávány různými typy připojení.

Bezpečnost a dlouhá životnost
Tam, kde se pohybují děti, je větší riziko úrazu a je tedy nutná jejich ochrana. Topná tělesa mají často ostré rohy či hrany. Radiátory Zehnder Charleston nemají oproti klasickým radiátorům žádné ostré hrany. Použitím těchto těles vytváříme nejen estetický, ale hlavně bezpečný domov pro naše děti. Zvolením radiátorů Charleston od švýcarského výrobce Zehnder získáte prvotřídní výrobek s 2-vrstvým lakováním s dlouhou životností a hladkým povrchem, vyrobený precizním laserovým svařováním z materiálu s vysokou odolností proti korozi a mechanickému poškození.

Spolehlivý partner
Přestože je nabídka radiátorů Zehnder Charleston výjimečně široká, doba dodání je do 3 týdnů od objednání a složení zálohy. A to ve všech, více než 50 barevných odstínech! Výjimkou jsou pouze atypická provedení. Radiátory Zehnder Charleston a další produkty či naše služby můžete objednat na kterémkoliv z našich koupelnových studií Ptáček.