Swipe to the left

WC Laufen Cleanet Navia a Riva koupíte výhodně

K chytré toaletě nyní až do konce roku rozdáváme tablety zdarma pro snadné ovládání.

WC Laufen Cleanet Navia a Riva koupíte výhodně

Výhodná cena s dárkem jako bonus

Až do 31. prosince letošního roku máte jedinečnou šanci získat exklusivní toalety LAUFEN Cleanet Navia a LAUFEN Cleanet Riva s bidetovací sprškou za velmi příznivou cenu. Jako bonus získáte tablet, kterým si budete moci chytrou toaletu ovládat. Součástí akce je set pro kompletní instalaci toalety, tedy podomítkový modul, splachovací tlačítko v barvě bílé nebo v provedení lesklého či matného chromu.

Čistota má jméno Navia

Cleanet Navia lze ovládat také jednoduchým intuitivním otočením tlačítka umístěným v těle keramiky. Proto tablet bude moci každý využít podle svého uvážení. Přestože jde o velmi moderní a unikátní technologii s bidetovací sprškou, překvapí Vás toaleta snadným ovládáním a standardními rozměry (580 x 370 mm). Samotná technologie je skrytá uvnitř keramického klozetu. Hlavní výhodou moderní toalety je samozřejmě anální sprška s oscilací, nastavitelnou 7 stupňovou intenzitou proudů i pozicí spršky a typem proudu. Nechybí termostat s regulovatelnou teplotou vody prostřednictvím aplikace. Především v nočních hodinách oceníte indikační světlo. Samozřejmostí je sedátko s poklopem se zpomalovacím mechanismem a integrovanou protihlukovou podložkou.

Pro lepší čistotu

Toaleta je opatřena povrchovou úpravou LCC (Laufen Clean Coat) přinášející mnoho výhod. V kombinaci s mísou bez oplachového kruhu a snadno odnímatelným sedátkem tvoří vysoce hygienický produkt snadný na údržbu. Součástí je také funkce pro odstranění vodního kamene.

Povrchová úprava LCC přináší mnoho výhod

LCC zdokonaluje keramické povrchy. Pokud si pořídíte novou sanitární keramiku, je nádherně čistá a lesklá. Hned si přejete, aby tomu tak bylo navždy. Aby WC či umyvadlo vypadalo stále jako nové, vyvinul LAUFEN povrch CLEAN COAT. Jedná se o silikáto-keramickou skelnou vrstvu, která se vypaluje na původní glazuru. Glazura je hladší než jiné povrchy, extrémně tvrdá a přitom prakticky nezničitelná. Nečistoty, vodní kámen a bakterie se na neporézním povrchu nedokáží uchytit a obvykle se spláchnou s odtékající vodou. To usnadňuje péči a zaručuje nejvyšší standard čistoty a hygieny. Povrchová úprava LCC má hloubku pouhé 4 nanometry a zcela neporézní povrch. Všechny čistící a dezinfekční prostředky se na povrchu lépe rozlijí, čímž se zvyšuje jejich účinnost. Další výhodou LCC je vysoká odolnost proti agresivním čisticím prostředkům a chemickým látkám, takže se keramika nepoškodí ani při nesprávné péči. Díky nové technologii používáte méně chemie, spoříte i vodu, protože k dokonalému oplachu jí není třeba tolik, a ve výsledku pomáháte životnímu prostředí.

Tablet jako víceúčelový dárek

Spolu s novou toaletou společně získáte i tablet iGET SMART G81. Jde o elegantní celokovový kompaktní 8“ tablet s IPS displejem, čtyřjádrovým procesorem, 1GB RAM, 8 GB paměť, micro SDXC slot, Android 7.0. Nechybí slot na SIM kartu.

Riva přináší vyšší standard

Dalším produktem, který je součástí nové akce a zakoupíte ho za velmi příznivou cenu, je WC LAUFEN Cleanet Riva s bidetovací sprškou a rozměrech 600 × 415 mm. Klíčovou vlastností tohoto klozetu prémiové třídy je široká nabídka intuitivních funkcí sprchování. WC LAUFEN Cleanet Riva používá promyšlenou koncepci ovládání na dvou úrovních. Toaleta s integrovanou bidetovou sprškou se při běžném použití ovládá stlačením nebo otočením nerezového otočného tlačítka na straně sedátka. Uživatel dále může pomocí dálkového ovládání s dotykovou obrazovkou snadno navolit základní, nebo rozšířené nastavení.

Cleanet Riva využívá vícestupňovou hygienickou koncepci, kde se celý systém cirkulace vody v pravidelných intervalech i tepelně čistí. S ohledem na co nejsnazší čištění je toaleta bez jakýchkoli spojů a keramika je ošetřena již zmíněnou povrchovou úpravou LCC zabraňující usazování nečistot. Klozet byl rovněž navržen v provedení RIMLESS, tedy bez splachovacího kruhu. Tato technologie umožňuje dokonalé čištění a údržbu klozetu, proto je i sedátko s poklopem vybaveno funkcí pro snadné odejmutí. Také zde naleznete LED noční osvětlení, integrované funkce samočištění, automatické odsávání zápachu a odstranění vodního kamene, oceníte důkladné čištění trysky před a po každém použití. Konstrukce je navíc bezdrátová a tedy bez rušivých kabelů. Kromě anální spršky je k dispozici perineální (oblast hráze) sprška s oscilací a pulzováním. Podobné jsou i další funkce, které jsme zmínili u modelu Navia.

  • WC Laufen Cleanet Navia
  • WC Laufen Cleanet Navia
  • WC Laufen Cleanet Navia
  • WC Laufen Cleanet Navia
  • WC Laufen Cleanet Navia
  • WC Laufen Cleanet Navia
  • WC Laufen Cleanet Riva
  • WC Laufen Cleanet Riva
  • WC Laufen Cleanet Riva
  • WC Laufen Cleanet Riva
  • WC Laufen Cleanet Riva

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - WC Laufen Cleanet Riva PDF 1.02 MB
Leták - WC Laufen Cleanet Navia PDF 1.17 MB