Swipe to the left

Virtuální realita na koupelnových studiích Ptáček

Virtuální realita nyní přichází na vybraná koupelnová studia Ptáček. Prohlédněte si vaši novou koupelnu v té nejrealističtější formě, kterou současná dostupná technika nabízí!

Virtuální realita na koupelnových studiích Ptáček

Naši oblíbenou službu 3D návrh zdarma využívá většina zákazníků, která přichází s požadavkem na novou koupelnu. Naši specialisté vybírají konkrétní zařizovací předměty a typy obkladů a dlažeb, které po domluvě s vámi, našimi zákazníky, umístí do věrné vizualizace budoucího stavu. Výsledkem je tak reálná představa celkového vzhledu a dojmu z vaší nové koupelny.

Rozšířená realita
Od prvního září 2017 přicházíme s novinkou na vybraných koupelnových studiích, kde si nyní můžete nechat převést váš 3D návrh do tzv. rozšířené reality. Návrh koupelny vám naši specialisté nahrají pomocí speciálního vizualizačního software ViSoft do příslušného zařízení a pomocí speciálních brýlí se můžete doslova porozhlédnout po vaší budoucí koupelně. Lépe tak uvidíte detaily, získáte reálnější představu o rozložení jednotlivých zařizovacích předmětů, světlosti, barevné kombinaci a díla jako celku. Je to tak snadné!

Blíže k zákazníkům
Protože jste pro nás jako zákazníci vždy na prvním místě, snažíme se vám být blíže. Novou službu nyní můžete vyzkoušet na našich vlajkových koupelnových studiích Hradec Králové, Liberec, Sykora Home Praha - Vysočany, Praha 4 Podolí - Jeremenkova, Jinočany, Sykora Home Brno - Komárov a M-Palác v Brně na Heršpické. Služba bude zpoplatněna částkou 500,- Kč, formou nevratné zálohy. Do budoucna budeme novou službu rozšiřovat i na další faceliftovaná studia koupelen po celé ČR.

Přijďte si vyzkoušet novinku ve světě moderních technologií a zažijte virtuální realitu na koupelnových studiích Ptáček. Udělejte první krok k vaší vysněné koupelně a sjednejte si schůzku na jednom z vybraných studií, kde službu nově poskytujeme. Děláme koupelny, ve kterých se žije!