Swipe to the left

Versace Ceramics

Koupelny Ptáček vám exkluzivně přináší sortiment nového dodavatele obkladů a dlažeb Versace Ceramics. Při pohledu na precizně zpracované detaily se až zatají dech. Pocit luxusu na vás dýchá každý kouskem.

Versace Ceramics

Rozšiřujeme tak naši nabídku obkladů a dlažeb o nového dodavatele sortimentu pro nejnáročnější zákazníky. Z portfolia výrobků italského producenta Versace Ceramics vybíráme nejzajímavější série Marble, Gold a Greek, které postupně zavádíme do našeho sortimentu nejvyšších a designových produktových řad.

Série Marble inspirována v mramoru nabízí klasické tvary a vzhled typických mramorových dlaždic. Obklady a dlažba o síle 11,5 mm od velikosti 2,7 x 2,7 cm (obsahuje i speciální dekory v designu Swarovski) po velkoformátové dílce 58,5 × 117,5 cm jsou vhodné pro všechny koupelny antického a římského stylu.

Řada Gold je doslova ztělesněním luxusu. Plastické tvary celkem osmnácti barevných variant o síle 9 a 10 mm, lze dle libosti kombinovat k dosažení toho nejpropracovanějšího designu. Zajímavostí je provedení v imitaci zlata, které vhodně doplní ty nejnáročnější realizace.

Greek nachází inspiraci nejen ve starověkém Řecku. Svou skladbou propojuje prvky symboliky s moderním zpracováním. Výsledkem je inspirativní série na pomezí antického a moderního stylu, která vás nenechá na pochybách, že výsledek bude stát za to. Dílce o síle 10 mm, rozměrech 26,5 až 80 x 80 cm jsou vyráběny ve 2 provedeních (přírodní a glazovaný povrch) a 10 různých barevných dekorech podle použití (stěna nebo podlaha), které lze vzájemně kombinovat podle libosti.

Obklady a dlažby Versace Ceramics jsou zařazeny mezi neskladový sortiment. Dodávány budou na objednávku konkrétní zakázky s dodací lhůtou okolo 4 týdnů.

Nechte si navrhnout vaši koupelnu snů. Více informací o dalších produktech a našich službách získáte na kterémkoliv z našich koupelnových studií Ptáček. Rádi vám pomůžeme i s vaší koupelnou.

  • Koupelny Ptáček: Versace Ceramic - Gold
  • Koupelny Ptáček: Versace Ceramic - Marble
  • Koupelny Ptáček: Versace Ceramics - Marble
  • Koupelny Ptáček: Versace Ceramic - Greek
  • Koupelny Ptáček: Versace Ceramic - Greek
  • Koupelny Ptáček: Versace Ceramic - Gold