Swipe to the left

Universální sprchový žlab od TECE

Německá firma TECE představuje elegantní a funkční sprchový žlab TECEdrainprofile.

Universální sprchový žlab od TECE

TECEdrainprofile je vyroben z kvalitní nerezové oceli a má speciálně tvarovaný profil s vnitřním spádem, který zajišťuje optimální a snadný odvod vody. Zapuštěný rošt umožňuje esteticky dokonalé splynutí i s velkoformátovou dlažbou a zároveň má možnost nastavení výšky, čímž nabízí kompatibilitu s různou tloušťkou dlaždic.

Nespornou výhodou TECEdrainprofile je jednoduché čištění. Pod sprchovým žlabem je umístěný sifon, který je snadno přístupný po vyjmutí malého krytu. Pronikání vody do nežádoucích míst brání flexibilní límec TECE Seal System, který se snadno připojí k hydroizolační stěrce.

TECEdrainprofile je dostupný v leštěné či broušené nerezové oceli, nově i se speciálním povrchem PVD v barvách kartáčovaná optická zlatá, růžová zlatá a černá. Ve stejných barevných provedeních jsou vyráběna i kovová splachovací tlačítka TECEsguare pro všechny, kteří si potrpí na jednotný design a detaily.

Sprchový profil lze zkracovat podle potřebné velikosti. Snadno a přesně se přizpůsobí šířce sprchového prostoru. I toto podtrhuje universálnost sprchového žlabu, který je vhodný téměř pro všechny sprchové kouty, které počítají s odtokovým žlabem.

Výrobky TECE jsou k dostání v síti koupelnových studií Ptáček. Domluvte si termín schůzky, a přijďte si prohlédnout širokou nabídku koupelnového vybavení, poraďte se a inspirujte.