Swipe to the left

Toalety pro 21.století

Jedinečný pocit svěžesti a čistý koupelnový design přináší moderní toalety Sela, Mera a Tuma od Geberitu.

Toalety pro 21.století

Voda se stala nenahraditelnou součástí každodenní osobní hygieny, protože umožňuje zažít jedinečný pocit svěžesti. Proto se stále více zákazníků nadchne pro přirozenou a blahodárnou hygienu přicházející díky elektronickým sprchovacím toaletám. Představíme vám nejmodernější technologie z produkce Geberitu s jedinečným designem pro vaši koupelnu.
Toaleta s vylepšenou funkcí bidetu

Sprchovací WC Geberit AquaClean Sela, Mera a Tuma představují ideální kombinaci standardní toalety a bidetu. Toto řešení šetří prostor v koupelně, protože nezabírají více místa než běžné toalety, čímž ušetříte místo za bidet, působí elegantně a zároveň jejich používání je jednoduché, pohodlné a příjemné. Splňují požadavky na čistý koupelnový design a touhu po pocitu svěžesti.

Nejmodernější technologie v toaletách AquaClean

Geberit AquaClean Mera - je kompletní závěsná sprchovací toaleta nabitá technologiemi. Součástí kompletu Classic je mísa s funkcí WhirlSpray, TurboFlush, dámskou sprškou, možnosti regulace teploty proudu, osoušením, odsáváním zápachu a dálkovým ovládáním s pamětí pro 4 uživatele. Funkce sedátka je navíc možné ovládat i pomocí mobilní aplikace. U verze Comfort má sedátko funkci vyhřívání a je vybaveno víkem s automatickým otevíráním a zavíráním toalety. Spodní část toalety je navíc vybavena orientačním nočním světlem. Komplet je dodáván ve 2 barevných provedeních: alpská bílá a pochromovaná lesklá. Další podrobnosti si přečtete na www.geberit-aquaclean.cz/mera


Geberit AquaClean Sela - je rovněž kompletní sprchovací toaleta vyráběná v závěsném a stacionárním provedení. AquaClean Sela je vybavena technologií WhirlSpray s možností nastavení různé intenzity sprchování, dálkovým ovládáním a sedátkem s funkcemi SoftClosing a QuickRelease. Jemná dámská sprcha ukrytá v rameni sprchy zabezpečí dokonalou, ale zároveň příjemnou očistu intimních partií. Hlavice sprchy skrytá v rameni je hygienicky chráněna po dobu nepoužívání. Před a po každém použití se obě sprchovací hlavice propláchnou proudem čisté vody. Další vlastnosti a funkce sprchovacího WC Geberit AquaClean Sela najdete na stránce: www.geberit-aquaclean.cz/sela


Geberit AquaClean Tuma - je bidetovací sedátko nebo kompletní toaleta v moderním designu. Bidetovací sedátko je vybaveno standardními funkcionalitami jako QuickRelease, SoftClosing a ohřevem sedátka. Tryska s WhirlSpray technologií s možností nastavení intenzity proudu je navíc vybavena dámskou sprchou. Tuma rovněž disponuje fénem pro osoušení a odsáváním pachu. Keramika v kompletní toaletě je dodávána v Rimfree úpravě. Sedátko AquaClean Tuma je možné ovládat dálkovým ovladačem s pamětí pro až 4 profily nebo aplikací v mobilních zařízeních. U verze Geberit AquaClean Tuma Classic není k dispozici dálkové ovládání. Polohu ramene sprchy i jeho intenzitu lze upravit přímo v aplikaci Geberit Home. Další vlastnosti a funkce sprchovacího WC Geberit AquaClean Tuma najdete na stránce: www.geberit-aquaclean.cz/tuma


Nejmodernější technologie Geberit

WhirlSpray - dvě trysky ve spolupráci s pulzujícím a rotujícím proudem obohaceným vzduchem, umožňují výjimečně důkladné a účinné čištění. Výhodou této technologie je intenzivnější a příjemnější očista při zachování nízké spotřeby vody.
TurboFlush - inovativní technologie splachování TurboFlush společně s vnitřní asymetrickou geometrií keramické mísy bez okrajů vyvinuté společností Geberit umožňují velmi účinné, a přesto tiché splachování. Tento systém tvoří boční splachovací otvor a optimálně navržené směrování toku splachovací vody.
SoftClosing - mechanismus v pantech sedátka či víka zpomalující sklápění. Sedátko či víko tak ladně a bez nárazu dosedne na okraj toalety. Víka se stačí lehce dotknout špičkami prstů a již reaguje šetrným zavřením.
QuickRelease - technologie sedátek a vík pro snadné odnímání a rychlou demontáž.
Rimfree - označuje technologii keramických wc mís bez okrajového prstence. Toaleta tak nemá zbytečná místa pro usazování bakterií a je tím hygieničtější.

Další přednosti

Toalety díky moderním technologiím poskytují maximální komfort i užitek. Například řídící jednotka ohřevu vody se aktivuje jen při zaznamenání uživatele. Mají jednoduché a hlavně intuitivní ovládání a řadu dalších předností. Sprchovací proud je zjemněný dynamickým promícháváním vzduchu, díky čemuž zároveň dochází k úspoře vody. Pomocí dálkového ovládání je možné nastavit polohu ramene sprchovacího proudu v pěti stupních intenzity, přesně podle osobních preferencí. Zároveň je možné aktivovat oscilační funkci sprchování pro ještě důkladnější očistu.

Diskrétní orientační noční světlo poskytuje právě tolik světla, kolik je potřebné na jednoduchou orientaci. Disponuje sedmi barvami a pěti stupni intenzity jasu. Orientační světlo se aktivuje v okamžiku, kdy se v místnosti setmí, a je možné ho zapnout/vypnout na dálkovém ovládání či pomocí mobilní aplikace.

Všechny funkce se dají ovládat dálkovým ovládáním, nebo přes nástěnný panel. Ten je určen pro dodatečnou montáž. S toaletou komunikuje pomocí Bluetooth a lze jej umístit na stěnu kdekoliv v dosahu WC. Ovládací panel má skleněný povrch a je k dispozici v černé nebo bílé barvě.

Jednoduchá montáž

K montáži nového sprchovacích WC Geberit AquaClean není potřebná žádná stavební úprava. Potřebná je pouze přípojka elektrického proudu.

Účinně proti vodnímu kameni

Pod krytem sprchovacího WC se skrývá také společností Geberit vyvinutá funkce odvápnění na eliminaci usazenin vodního kamene a na zaručení dlouhodobé výkonnosti sprchovacího WC, která nezávisle od tvrdosti vody proplachuje všechny komponenty přicházející do styku s vodou. Za účelem prevence tvorby vodního kamene navíc značka Geberit vyvinula automatický odvápňovací program, zaručující dlouhodobě vysoký výkon sprchovacího WC. Ten se spouští jedenkrát do roka, což platí i pro další sprchovací toalety od Geberitu, a to značky Mera a Tuma. Odvápňování je přitom stejně snadné jako u kávovaru.

Geberit ví o prvotřídní kvalitě a kvalitním zpracování, což promítá i do prodloužené záruky. Tu si můžete zaktivovat na adrese: www.geberit-aquaclean.cz/servis/prodlouzena-zaruka

Na vybraných koupelnových studiích Ptáček si výrobky Geberit AquaClean můžete prohlédnout a ve většině případech dokonce vyzkoušet. Pomůžeme vám vybrat tu pravou toaletu a samozřejmě vám poradíme i s dalším výběrem.

  • Příjemná a hygienická sprška
  • noční nasvícení
  • designový prvek koupelny
  • designový prvek koupelny
  • designový prvek koupelny