Swipe to the left

Staronová série Deep by Jika

Představujeme vám sérii Deep by JIKA navazující na úspěšnou a vyhledávanou sérii Olymp.

Staronová série Deep by Jika

Deep by JIKA nebo také Jika Deep je série postavená na klasických oblíbených českých tvarech v ekonomickém segmentu sanitární keramiky a vybavení koupelen. Řada Deep navazuje na úspěšnou a dlouholetou tradici série Olymp. Pokud již máte doma výrobky Olymp instalovány a přemýšlíte o renovaci, či pokračujete v rekonstrukci již zahájené stavby, nemusíte zoufat. Produkty Deep by JIKA vám budou plnohodnotnou náhradou bez nutnosti velkých úpravy montážních prostor či stavební připravenosti.

Keramika má klasické zaoblené čisté křivky a prostorné tvary, které vynikají díky dostatečné hloubce a šířce. Vše je chytře a přitom jednoduše řešené. V rámci série Deep by JIKA se nachází ucelená nabídka sortimentu pro vybavení koupelen a toalet kombinovatelná s dalšími produkty značky JIKA. Pro intimní hygienu vhodný závěsný či volně stojící bidet, doplňující širokou nabídku závěsných, volně stojících a invalidních toalet s až 10-ti letou zárukou. Ucelenou nabídku sanitární keramiky pak doplňují umývátka o rozměrech 45 a 50 cm a umyvadla v šířkách 45 až 65 cm. Keramiku můžeme kombinovat s kompletním sortimentem vodovodních baterií. Od bidetové, vanové, sprchové nástěnné a termostatické, umyvadlové až po vhodně doplněné dřezové baterie, vytvářející komplexní nabídku.

Celkový dojem sladěné koupelny podtrhuje nabídka koupelnového nábytku. Úchytky na nábytku Deep by JIKA jsou vyrobeny z nerezové oceli a mají zaoblený příjemný tvar ideální do ruky. Koupelnový nábytek se vyrábí v provedení bílém a v dřevěných dekorech jasan nebo zlatý dub. Sprchové vaničky Deep by JIKA jsou navrženy pro kombinaci s různými sprchovými kouty ze sérií JIKA CUBITO PURE, LYRA PLUS a MIO. Vhodnou kombinaci vám poradí naši specialisté v síti koupelnových studií Ptáček.

Pro návrh vaší vysněné koupelny navštivte kterékoliv z našich koupelnových studií. Nebojte se a sjednejte si nezávaznou, bezplatnou schůzku s naším specialistou. Děláme koupelny, ve kterých se žije!

  • Koupelny Ptáček: Staronová série Deep by Jika
  • Koupelny Ptáček: Staronová série Deep by Jika
  • Koupelny Ptáček: Staronová série Deep by Jika
  • Koupelny Ptáček: Staronová série Deep by Jika
  • Koupelny Ptáček: Staronová série Deep by Jika