Swipe to the left

Rozšiřujeme nabídku exkluzivních kamen HAAS+SOHN

Nabídku sortimentu krbů a kamen dostupných na našich studiích jsme nově rozšířili o další exkluzivní krbová kamna HAAS+SOHN

Rozšiřujeme nabídku exkluzivních kamen HAAS+SOHN

Nové exkluzivní modely

Produkty značky HAAS+SOHN již mají v naší nabídce pevné místo. Kvalitní krbová kamna a další produkty tuzemské výroby která naleznete i v našem výběrovém katalogu krbů, kamen a kotlů jsme nově doplnili o další čtyři exkluzivní modely krbových kamen. Teplovzdušné kamna HAAS+SOHN KLÁRA a MAGELIK III jsme doplnily o stylová smaltovaná kamna UMEA II s 2 varnými plotýnkami a model HARTOLA s příjemným moderním vzhledem. Novinkou jsou krbová kamna s teplovodním výměníkem HAAS+SOHN KALIX a MARMA.

Krbová kamna UMEA II

Nevšední design stylových krbových kamen UMEA II potěší jistě všechny milovníky chalup a chat. S 2 varnými plotýnkami a velice dobrým výkonem jsou vhodná i k rychlému ohřevu vody či potravin. Model UMEA II s účinností až 78 %. Krbová kamna o regulovatelném výkonu od 2,3 do 7,1 kW, vybavená terciálním spalováním, mají schopnost pohodlně vytopit menší prostory až do 128 m3.

Krbová kamna HARTOLA

Klasický tvar krbových kamen od výrobce HAAS+SOHN HARTOLA splňuje požadavky na jednoduchý a praktický moderní design. Kamna o regulovatelném výkonu 2,0 až 6,3 kW, vybavené sekundárním spalováním s účinností až 80 %, umožňují vytápět prostory o velikosti od 30 do 110 m3. Spotřeba paliva je cca 1,8 kg za hodinu.

Krbová kamna KALIX s výměníkem

Další zástupce moderního designu krbových kamen nosí název HAAS+SOHN KALIX. Kamna jsou vybaveny přívodem centrálního vzduchu s uzavíratelným přívodem. Ovládání vzduchu Easy control s komfortním ovládáním přívodu vzduchu jedním regulátorem jsou vybaveny systémem terciálního spalování pro vyšší účinnost spalování, které dosahuje až 81 %. Regulovatelný výkon 3,3 - 10,2 kW s teplovodním výměníkem o výkonu 7,3 kW zajišťuje dostatečný zdroj vytápění pro běžné domy.

Krbová kamna MARMA s výměníkem

Kamna s moderním čistým designem jsou vybavena systémem terciálního spalování pro vyšší účinnost spalování, které dosahuje až 82 %. Regulovatelný výkon 3,4 - 10,5 kW s teplovodním výměníkem o výkonu 4,9 kW umožňuje vytápět prostory o objemu až 190 m3* při spotřebě paliva cca 2,8 kg za hodinu. (*V závislosti na tepelných ztrátách nemovitosti.)

Krbová studia v síti Ptáček

Potřebujete poradit? Naši prodejci na studiích vám poskytnou základní informace k sortimentu krbů a kamen, případně vám předají kontakt na naše specialisty technické podpory prodeje, kteří pomohou s návrhem složitějších realizací. Vše důležité rovněž naleznete v našem specializovaném katalogu krbů, kamen a kotlů, který si můžete pohodlně prolistovat online. Navštívit můžete také naše specializovaná studia krbů a kamen v Unhošti u Prahy, obchodním centru Praha-Čestlice a nebo pobočkách Praha-Jinočany, Liberec, Hradec Králové, Ostrava, Svitavy, Březnice u Zlína, Teplice či Trutnov.