Swipe to the left

Relax v malé koupelně

Malý rozměry, ale velký výkonem, takové jsou přednosti nového koupelnového radiátoru Concept.

Relax v malé koupelně

Možná si říkáte, zda se dá relaxovat v malé koupelně? Pravda, titulek tohoto článku k tomu svádí, ale nenechte se mýlit. Relax je totiž název koupelnového radiátoru Concept, který vyrábí firma ISAN. Relax je vítězem v zápase o prostor v malé koupelně.

Velký hráč na malém hřišti

Nový koupelnový radiátor Relax se vejde i do opravdu malé koupelny! Navíc vyniká jednoduchým designem. Malou koupelnu promění k nepoznání. Zaujme jednoduchým tvarem a moderním vzdušným designem. Na ten druhý oceníte jeho skvělou praktičnost.

Vyzkoušeno, ověřeno

Radiátor je široký přívětivých 600 mm. Výšku si vyberete ze třech variant od 695 do 1495 mm. Na vlastní pěst jsme si ověřili, jak skvěle se hodí do malých panelákových koupelen. Nad pračkou nebo koupelnovou skříňkou udělá hodně parády a navíc krásně zahřeje. Do otopné soustavy ho můžete zapojit klasickým či středovým připojením.

Kam s ručníky?

Široké mezery mezi jednotlivými příčkami zajišťují dostatečný prostor pro zavěšení a schnutí ručníků. Kromě povedeného designu vám udělá radost i poměr ceny a užitné hodnoty.

Trendy černá za trendy cenu

Zalíbení v tomto radiátoru najdou také příznivci industriálního designu. Kromě standardní bílé barvy si ho totiž můžete dopřát i v trendy černé matné barvě, která skvěle oživí minimalistické koupelny a splyne s industriálními detaily.

Navštivte nás pro inspiraci

Designový radiátor Relax nabízíme v česku jako jediní. Bližší podrobnosti vám sdělíme na našich pobočkách, zároveň vám poradíme s výběrem a navrhneme vysněnou koupelnu podle vašich představ. U nás nemusíte čekat, vyberte si vhodný termín pro vás, a my se budeme věnovat pouze vám.