Swipe to the left

​P.M.H. má moderní řešení pro každý interiér

Novinkou mezi radiátory P.M.H. jsou AVENTO FRAME vyrobené z jeklů a SORANO FRAME s nadčasovým rámovým designem a univerzálním připojením středem i po stranách.

​P.M.H. má moderní řešení pro každý interiér

Zahřívá i suší
Koupelnový radiátor je skvělým pomocníkem a zároveň může být stylovým a moderním doplňkem. Kromě vzhledu je důležitý jeho výkon. Přidanou hodnotou je sušení ručníků, osušek a dalších oděvů, což oceníte nejen v zimním čase, při návratech z lyží a zimních radovánek, ale i v měsících mimo topnou sezónu, kdy není nouze o májový deštík či podzimní plískanice.

Široká nabídka včetně doplňků
V nabídce má firma P.M.H. nejen koupelnové radiátory, ale i elektrické sušáky, ventily, topné tyče, držáky ručníků a další příslušenství. Je to ucelená řada produktů, které se skvěle hodí nejenom do koupelny, ale ozdobí a přinesou teplo do předsíně, haly, schodiště, obytného pokoje a dalších míst v domě. Volit můžete boční (levé nebo pravé), nebo středové připojení. Při použití P.M.H. Ventil M je možné stranově připojit radiátor v jednom připojovacím bodě s použitím ruční nebo termostatické hlavice. Vybírat můžete z několika povrchových úprav, jako je chrom, kartáčovaný nebo leštěný nerezový materiál, nebo je zde možnost barevných nástřiků, a to jak v lesklém, tak matném provedení. V letošním roce firma představila dva nové typy radiátorů, a to AVENTO FRAME a SORANO FRAME.

Elegán z jeklů
Radiátor AVENTO FRAME je vyrobený z vertikálních a horizontálních jeklů. K dispozici je ve vertikálním provedení od 500 x 790 mm až 600 x 1630 mm. V horizontálním provedení se vyrábí dva rozměry, a to 905 x 480 mm a 1210 x 480 mm. Výkon radiátorů, při teplotním spádu 75/65 °C je 310 až 783 W. Radiátor lze doplnit o elektrickou topnou tyč s výkonem 200 až 500 W podle velikosti tělesa. U horizontálního provedení by topná tyč měla mít maximální výkon 300 W.

Nadčasová klasika
Radiátor SORANO FRAME vyniká svým čistým designem. Je ideální pro kombinaci s podlahovým nebo centrálním vytápěním koupelen i dalších prostor. Vyrábí se v rozměrech od 500 x 790 mm do 600 x 1630 mm. Výkon koupelnového radiátoru P.M.H. SORANO FRAME, při teplotním spádu 75/65 °C, je podle provedení v rozmezí 248 až 626 W a lze jej doplnit o elektrickou topnou tyč s výkonem 200 až 400 W (v závislosti na velikosti radiátoru).

Paleta barev
Na základě aktuální dostupnosti lze zakoupit různá provedení povrchové úpravy radiátorů. Možné je objednat v provedení chrom, v 5 barevných variantách lesklé lakované úpravy anebo 7 barev se strukturálním matným nástřikem. V chromové úpravě je nutné počítat se snížením výkonu o cca 20%.

Poradenství zdarma
Více informací o novinkách získáte na kterémkoliv z našich koupelnových studií Ptáček. Využijte našich profesionálních služeb, pomůžeme vám s výběrem a rádi Vám zboží zdarma dovezeme na stavbu či domů a v případě Vašeho zájmu doporučíme vhodnou realizační firmu.

V případě při použití radiátoru v náročnějším prostředí jako jsou například bazény nebo sauny, musí být radiátory v provedení nerez se speciální ochrannou vrstvou keramického laku.

  • P.M.H. má moderní řešení pro každý interiér
  • P.M.H. má moderní řešení pro každý interiér
  • P.M.H. má moderní řešení pro každý interiér
  • P.M.H. má moderní řešení pro každý interiér
  • P.M.H. má moderní řešení pro každý interiér
  • P.M.H. má moderní řešení pro každý interiér