Swipe to the left

MARAZZI

Společnost působící na trhu již od roku 1935 již desetiletí v oblasti keramiky, snoubí zkušenosti s inovacemi a kombinuje estetiku a nejvyšší kvalitu materiálů. Pro své klienty znamená tradici, kulturu a spolehlivost.

MARAZZI

Praha, 5. 1. 2014 – Marazzi keramické dlaždice se používají nejen pro podlahy a stěny bytových domů, ale i ve veřejných prostorech a velkých architektonických projektech. Společnost momentálně nabízí více než 3 500 produktů v obkladech, dlažbách, dekoracích a mozaikách, které jsou k dispozici v řadě rozměrů, barev a povrchů a dokáže tak reagovat na nejnáročnější požadavky klientů.

Blend

Kolekce Marazzi Blend plně odpovídá modernímu trendu interiérového designu, volné kombinaci rozdílných stylů, forem a materiálů, ze kterých se vytvoří vyvážený a originální prostor. Marazzi Blend, inspirovaný přírodními materiály, má kamenný efekt dlaždice se saténovým a pololesklým povrchem. Celá série Marazzi Blend představuje chuť odpoutat se od zavedených stylů a vytváří atmosféru urban-vintage. Kolekce Marazzi Blend je vyrobena jako nejkvalitnější keramické slinuté dlaždice a k dispozici je ve 4 barvách a 4 rozměrech.

Clays

Beton nebo terakotový povrch – kolekce Marazzi Clays je navržena tak, aby přesně tyto povrchy připomínala. Současný a progresivní mixovaný povrch keramických slinutých dlaždic s intenzivními barevnými variantami dodá nejmodernějším interiérům historický punc a nádech dobovosti. Kolekce Marazzi Clays je k dispozici v 5 barvách a 5 rozměrech, dlaždice mohou posloužit pro podlahy i obložení stěn jak v obytných, tak v komerčních prostorách s lehkým provozem.

TreverkHome

Z dlaždic kolekce Treverkhome sálá teplo, příroda a pocit pravého dřeva. Kolekce je charakteristická svou povrchovou strukturou s nerovnostmi, která je dokonalou imitací dřeva. Díky nejnovější výrobní technologii je zaručena neopakovatelnost jednotlivých kreseb a každá dlaždice je tak originálem. Přesné výrobní formáty dlaždic 4 velikostí zaručují možnost položit je na minimální spáru šíře 2 mm. Kolekce Marazzi Treverkhome je vhodná jak pro koupelny, kuchyně a obývací pokoje obytných domů včetně pokládky s podlahovým topením, tak v komerčních prostorách s lehkým provozem.

Mystone

Marazzi Mystone patří k inovativním kolekcím z hlediska ekologicky uvědomělého výrobního procesu a zároveň splňuje současné nejvyšší zákaznické požadavky. Různé povrchové struktury a široké spektrum formátů dlaždic umožňují kolekci využít v interiéru i exteriéru, v obytných i komerčních, vysokému zatížení vystavených prostorách. Kolekce Marazzi Mystone kombinuje vzhled šesti přírodních kamenů a vyrábí se jako plně probarvené keramické slinuté dlaždice.

Zdroj:http://stavba.tzb-info.cz/podlahy-pricky-povrchy/116131-trendy-keramickych-obkladu-a-dlazeb-marazzi