Swipe to the left

Novým dodavatelem je NDW

Švýcarské sprchy a baterie rozšiřují naší nabídku

Novým dodavatelem je NDW

NDW je švýcarská společnost sídlící v místech, kde je technologická dokonalost v oblasti strojní přesnosti, povýšena na umění. Možná i kvůli kultuře respektující životní prostředí, neboť během své výroby dodržuje pravidla nulového znečištění.

Příslušenství, součásti, mechanismy, konstrukční a dekorační prvky, to vše firma NDW vytvořila v plánovacích platformách pro koupelny a kuchyně, které jsou skutečným vrcholem veškerých aktivit, neboť jsou technologicky vyspělé, otestované a mohou být použity v nekonečných kombinacích.

Široký výběr
Dlouhá řada modelů se skládá z termostatických baterií, klasických baterií a sprch, sprchových sad, ručních i hlavových sprch, zkrátka, z této široké nabídky si vybere každý. To, co činí společnost NDW konkurenceschopnou a technologicky vyspělou, jsou její průběžné investice do vlastního výzkumu a inovací.

Jako švýcarské hodinky
Exkluzivně v síti Ptáček je k dispozici novinka letošního roku v podobě SwissBoxu a sprchového systému Swiss KIT. Použití SwissBoxu je jednoduché a intuitivní, vždy zaručuje stálý proud vody a přesné směšování. V sadě je SwissBox, baterie, ruční sprcha, kulatá hlavová sprcha, sprchová tyč nebo podle provedení sprchový držák. Sady jsou v barevném provedení černá, bílá nebo chrom, aby vynikly i ve vaší koupelně. Stejné barevné provedení je také u SwissBoxu či spíše u baterie. Její design s výsuvnými tlačítky ji činí svého druhu jedinečnou. Tlačítka kromě otevírání a zavírání vody regulují také průtok.

Záruka kvality
Ve všech pracovních fázích, od plánování až po dodání konečného výrobku, probíhají specifické a průběžné kontroly s certifikací UNI EN ISO 9001:2015. Všechny použité materiály splňují i ty nejpřísnější předpisy pro odvětví armatur a tvarovek. Každý výrobek je 100% garantovaný zkušebnou.

Sousedi vám budou závidět
Na našich koupelnových studiích si můžete prohlédnout i produkty, které nikde jinde nenajdete. Jako jediní prodejci v ČR vám přinášíme výrobky několika dodavatelů, které pouze vaší koupelně zajistí exkluzivitu. Před tím, než začnete s přestavbou a úpravami, vám rádi zpracujeme grafický návrh, popřípadě poradíme i se samotnou realizací.

  • Švýcarská přesnost
  • Jednochá obsluha
  • Elegantní design
  • Vysoká kvalita