Swipe to the left

Nadčasová tlačítka od společnosti TECE

Antibakteriální tlačítka minimalizují přenos mikroorganizmů a zvyšují hygienu.

Nadčasová tlačítka od společnosti TECE

Bezdotykové technologie nabývají v této době čím dál tím více na významu - bezdotykové baterie, bezdotykové dávkovače mýdla, bezdotykové splachování i výrobky s antibakteriální úpravou. Kombinace těchto bezdotykových technologií vedou k minimalizaci rizika přenosu mikroorganismů.
V tomto článku se budeme věnovat antibakteriálním tlačítkům výrobce TECE.

Díky iontům stříbra obsažených v materiálu, ze kterého jsou tlačítka vyrobena, zabraňují množení nežádoucích bakterií na povrchu. Zajišťují tedy ještě dokonalejší hygienu. Jsou ideální pro použití v nemocnicích či pečovatelských domech, osvědčila se však i v soukromém a veřejném sektoru, na sportovištích, v obchodních, i kulturních objektech.

Firma TECE nabízí hned 3 varianty antibakteriálních tlačítek – TECEambia, TECEnow a TECEloop.

Antibakteriální tlačítka TECEambia
Plastová tlačítka TECEambia jsou se svým jedno nebo dvoumnožstevním splachovacím systémem jedním z nejoblíbenějších antibakteriálních tlačítek firmy TECE. Díky jednoduchosti a kompaktním rozměrům harmonicky zapadá do každé koupelny. Oboustranné pryžové dorazy brání přenosu hluku. TECEambia jsou tlačítka ideální i pro veřejný sektor. K dispozici jsou v bílém provedení. Rozměry (š x v x h) jsou: 214 x 152 x 22 mm.

Přednosti TECEambia

  • Nadčasový tvar tlačítka se hodí do každé koupelny.
  • Oboustranné pryžové dorazy zaručují tichý chod.
  • Možnost ovládaní zepředu nebo seshora.
  • Vyrobeno z antibakteriálního plastu

Tlačítka TECEambia jsou vyráběna i pro pisoáry, a to v bílém provedení. Pryžový doraz zajišťuje tichý chod. Rozměry (š x v x h) jsou: 100 x 120 x 15 mm.

Líbivý design nemusí být nákladný, což potvrzuje i antibakteriální tlačítko TECEnow
TECEnow si vás získá příjemným a velmi kvalitním provedením. Plochá konstrukce a kompaktní minimalistický design předurčují TECEnow jako prvek i pro moderní designové prostory. Konstrukce umožňuje zapuštění tlačítka do zdi. TECEnow nabízí osvědčenou technologii s dvoumnožstevním splachováním. Rozměry splachovacího tlačítka jsou 220 x 150 x 5 milimetrů. Je k dispozici v bílé barvě.

Přednosti TECEnow

  • Velmi ploché ovládací tlačítko vyrobené z plastu.
  • Jasný obdélníkový design.
  • Osvědčený systém s dvoumnožstevním splachováním.
  • Může být instalován v jedné rovině s obkladem.
  • Možnost ovládání zepředu nebo seshora.
  • Vyrobeno z antibakteriálního plastu.

V nabídce je také varianta tlačítka TECEnow Pisoár. Je kompatibilní se splachovačem pisoáru U 1.

Hravá tlačítka TECEloop

Tlačítko TECEloop v antibakteriální úpravě je vyrobené z bílého plastu. Plastovou verzi tlačítka nelze zapustit do zdi. Rozměry tlačítka 216 x 145 x 6 mm však překvapí svou elegancí.

Antibakteriální tlačítka můžete hravě kombinovat i se skleněnými varianty rámečku TECEloop. Skleněný povrch může být na rozdíl od plastové verze instalován v jedné rovině s obkladem a nabízí 13 barevných odstínů. S instalační sadou TECE je montáž snadná a přesná.

Přednosti TECEloop

  • Ovládací tlačítko pro systém dvoumnožstevního splachování.
  • S ovládáním zepředu nebo seshora.
  • Vhodné pro veškerá zdravotnická zařízení.
  • Vyrobeno z antibakteriálního plastu.

Tlačítko TECEloop pro pisoáry je k dispozici v plastové verzi v rozměrech 100 x 120 x 6 mm a má bílou barvu.

Všechna ovládací tlačítka TECE včetně antibakteriálních je možné kombinovat se všemi nádržkami tohoto výrobce. Kromě antibakteriálních tlačítek, která jsou vyráběna pouze v bílé barvě, firma TECE nabízí až 180 barevných kombinací všech svých splachovacích tlačítek.

Tlačítka