Swipe to the left

Nábytek s vůní louky je od Dřevojasu

Tyrolská louka vám nyní může provonět koupelnu.

Nábytek s vůní louky je od Dřevojasu

Vnímáte ho všemi smysly

Asi si říkáte, co je to za výmysl. Čím může nábytek vonět jiným, než dřevem. Vysvětlení přináší společnost Dřevojas. Nabízí totiž možnost si užít skutečné vůně posečené alpské louky. Zároveň v jejich novém designovém koupelnovém nábytku poznáte věrně zachovanou strukturu slisované přírodniny. Dá se říci, že pak koupelnový nábytek vnímáte více smysly.Rozhodně ho ucítíte nosem a neodoláte i pohlazení jemného povrchu. Jde o první koupelnový nábytek s vůní.

Návrat k přírodě

Novinková řada nese název MODULE s dekorem dřevojas organic. Díky ní se ocitnete uprostřed čerstvě posečené louky tyrolských Alp a přinese vám radost z pocitu být blíž přírodě. Je to futuristická vize relaxace s myšlenkou na planetu i zážitky.

Jak je to možné?

Díky novému a naprosto originálnímu koupelnovému nábytku z novinkové řady MODULE se skutečnou vůní se přenášíte v čase i délkách. Jeho jedinečnost spočívá v tom, že jde o skutečné květy z posečené alpské louky nalisované na voděodolném HPL laminátu. Povrch nábytku je uměle zalakovaný. Nicméně haptika zůstává, vůně částečně taky. Nábytek je tak vhodný téměř do každé koupelny. Dekor Organic na skříňce najdete na čele a na bocích. Horní deska je vždy bílá.

Přijďte si vybrat

Výběr z více než 400 produktů od výrobce Dřevojas na vás čeká ve všech našich koupelnových studiích. Můžete vybírat i z dalších nových sérií koupelnových skříněk. Udělejte první krok a přijďte se s našimi specialisty poradit, zda i nová série od Dřevojasu bude vhodným vybavením vaší koupelny.