Swipe to the left

Moderní design baterií s atraktivní cenou

Hansgrohe přináší výhodnou koupi budoucí ozdoby koupelny.

Moderní design baterií s atraktivní cenou

Hranaté baterie perfektně dokreslí moderní nádech koupelny. Pokud hledáte kvalitní baterie za přijatelnou cenu, bude řada Hansgrohe LOGIS tou pravou volbou. Kvalitní vzhled se vyznačuje čistými liniemi a jemně vyklenutými plochami. Tento atraktivní tvar je zároveň velmi funkční, neboť umožňuje snadné čištění. Otevřeně formovaná rukojeť se zaobleným tvarem lichotí každé ruce. Logis se vám vyplatí i z dlouhodobého hlediska. Díky integrované technice EcoSmart ušetříte vodu při každém použití. Technologie AirPower zároveň směšuje tekoucí vodu se vzduchem. Díky tomu pocítíte příjemně plný proud.

Pro všechny potřeby
Ucelený design všech prvků v domácnosti vypadá určitě lépe, než když je každá místnost řešena zvlášť. Na to myslelo i Hansgrohe a proto v řadě LOGIS přináší stejný design jak pro kuchyňské baterie tak i koupelnové. V koupelnové řadě najdete baterie podomítkové pro vanu, sprchu i umyvadlo. Samozřejmostí jsou klasické nástěnné. Celou koupelnu můžete doplnit i o doplňky stejného designu, ať už potřebujete držák ručníků, kartáčků či toaletního papíru, řada nabídne vše.
Tip: Pokud nezbylo místo na bidet, využijte bidetovací spršky 2 v 1 . Tato sprška je integrovaná v umyvadlové baterii na umývátku. Zajistí vám hygienický komfort i na minimu prostoru.

Další produkty HANSGROHE si můžete vybrat v našem katalogu, nebo přímo v některém našem koupelnovém studiu. Sjednejte si schůzku a přijďte se přesvědčit o bohatém sortimentu a načerpat inspiraci.