Swipe to the left

Koupelna pro hosty od ALAPE


Minimalistická, šetřící místo, přesto reprezentativní.

Koupelna pro hosty od ALAPE

Téměř každý, kdo staví dům začne přemýšlet o koupelně, kterou budou využívat hosté. Většinou chceme své návštěvě poskytnout komfort a soukromí například prarodičům, kamarádům, příbuzným, kteří občas přijedou na grilování či rodinnou oslavu. Podle vztahu s příbuznými a počtem přátel může koupelna pro hosty patřit k velmi frekventovaným místnostem. ALAPE nabízí ve svém širokém produktovém programu estetické a zároveň funkční řešení pro každou prostorovou situaci. Nová koupelna se tak stane vizitkou domova a jako taková zprostředkuje na malém prostoru pocit poklidu a pohody. ALAPE dělí možnosti do tří kategorií: řešení šetřící místo, reprezentativní řešení a řešení integrovaná do místnosti.

Pro každou kategorii nabízí odpovídající produkt.

Pokud je k dispozici pouze pár metrů čtverečných, je třeba prostor využít optimálně, proto přichází na řadu řešení, které díky své celistvosti spojuje na nejmenším prostoru design a funkčnost. Umývátka z glazované oceli manufaktury ALAPE nabízejí díky svému puristickému i geometrickému vzhledu prostor pro vlastní designovou tvorbu. Ať jako čtverec, obdélník, kruh, s odkládací plochou nebo bez, jako volně stojící solitér nebo nástěnné umyvadlo s držákem ručníku ... tyto různé varianty se optimálně přizpůsobí místnosti a i na nejmenší ploše vytvoří pocit pohody.


Jednotlivé produkty jsou k dostání v různých tvarech, s umyvadlovou baterií nebo bez. V případě stojánkové baterie je možné i umístění stranou pro lepší využití místa.

U reprezentativních řešení je umyvadlo středobodem koupelny. Umyvadla jsou k dostání jako varianty stojící na zemi nebo nástěnné. Jedinečná estetika hranatých nebo kruhových umyvadel pozvedne každou místnost.

K optimálnímu využití prostoru se nabízí řešení integrované do místnosti. Zde se umyvadlo harmonicky snoubí s konceptem celé koupelny. Díky různým způsobům zabudování umožňuje ALAPE velké množství různých konceptů - speciálně pro malé koupelny.

S těmito různými řešeními od ALAPE neexistují žádné hranice pro designovou variabilitu malých koupelen. ALAPE v současné době vyrábí produkty pro estetická koupelnová řešení pro soukromý, ale i poloveřejný sektor. Značka ALAPE představuje technicky funkční kvalitu a inspirativní design. Spojením glazované oceli s jinými vysoce kvalitními materiály, vytváří individuální designy s nádechem architektonické estetiky.

Výrobky ALAPE vám nabízí naše koupelnová studia. Nemusí jít přímo o vybavení koupelny pro hosty, ale i o jiné části domu včetně například topení, klimatizací či obkladů a dlažeb. Rádi vám zpracujeme grafický návrh a v případě zájmu pomůžeme i se samotnou realizací.