Swipe to the left

Komfort a hygiena s Dyson Airblade

Představujeme Dyson Airblade jako novinku mezi našimi specializovanými produkty pro veřejný a komerční sektor v oblasti sanitárního vybavení.

Komfort a hygiena s Dyson Airblade

Nejhygieničtější řešení
Osoušeče rukou Dyson Airblade jsou standardně vybaveny HEPA filtry. Díky tomu vzduch používaný k osoušení je čistější, protože neobsahuje nečistoty z okolního prostředí. Osoušeče Airblade db jsou navíc certifikovány i pro použití v potravinářském průmyslu. Již žádné papírové utěrky, přeplněné koše a nutnost likvidace odpadu.

Ekonomika provozu
Vstupní investice je jistě vyšší než v porovnání s běžným zásobníkem na papírové ubrousky, nicméně provoz a užívání je teprve rozhodujícím faktorem, který určuje celkovou ekonomiku zařízení. Náklady na spotřební materiál (papírové ubrousky a ručníky), mzdové náklady (úklid a doplňování) a komfort (... a co když zrovna dojdou?) jednoznačně upřednostňují řešení elektrických vzduchových ručníků Dyson Airblade. Spotřeba elektřiny v pohotovostním režimu je do 0,5 Watt a spotřeba elektrické energie na jedno použití vychází pod 0,004 khw!

Rychlost a komfort
Už jste se setkali s tím, že chcete vytáhnout papírový ubrousek a nejde to? Popotáhnete více a v ruce máte balík několika ubrousků? A co teprve levné recyklované ubrousky plné papírenského prachu? S osoušeči rukou Dyson Airblade budou ruce suché za 10-12 sekund. Každou sekundu je do výstupních otvorů o šířce maximálně 0,8 mm vháněno až 35 litrů filtrovaného vzduchu. Vzduchový ručník proudící rychlostí až 690 km/h. Umyjete se a odcházíte, jak jednoduché.

Odpovědnost a záruka
Technologie osoušečů rukou Dyson Airblade je šetrná k životnímu prostředí. Žádné další emise CO2 a žádný papírový odpad. Osoušeče rukou Dyson Airblade produkují až o 79 % méně CO2 než některé jiné osoušeče rukou a až o 76 % CO2 méně než při použití papírových ručníků. Nástrojem úspěchu je i bezproblémový provoz. Zařízení jsou vyráběna z kvalitních a pevných plastů testovaných na vysokou zátěž. I díky tomu nabízí výrobce prodlouženou záruku 5 let na všechny komponenty.

Variantní řešení
Nejoblíbenější verze DYSON Airblade db (v provedení šedá nebo bílá) a Airblade V (v provedení nikl nebo bílá) máme skladem na našich distribučních centrálách a dodání je velice rychlé. Pro náročnější použití můžeme dodat i variantu DYSON Airblade Tap, která chytře kombinuje vodovodní baterii a osoušeč rukou. V jednom kroku si omyjete a osušíte ruce přímo v umyvadle.

Poradenství
Potřebujete poradit s výběrem vhodného řešení? Jste investorem a máte zájem o návrh a dodávku portfolia výrobků ze sortimentu sanitárního vybavení pro veřejný a komerční sektor? Nebo jste montážní či stavební firma a potřebujete optimalizovat dodávku materiálu pro realizovanou zakázku, pomoc s dalšími produkty či využít naše doplňkové služby? Kontaktujte nás online anebo si můžete sjednat schůzku na kterémkoliv z našich koupelnových studií Ptáček.

  • Komfort a hygiena s Dyson Airblade
  • Komfort a hygiena s Dyson Airblade
  • Komfort a hygiena s Dyson Airblade
  • Komfort a hygiena s Dyson Airblade
  • Komfort a hygiena s Dyson Airblade
  • Komfort a hygiena s Dyson Airblade
  • Komfort a hygiena s Dyson Airblade