Swipe to the left

Kámen jako synonymum přírody

Refin Grecale je kvalitní dlažba překvapující svými variantami.

Kámen jako synonymum přírody

Umělý kámen s podobou mramoru
Série Grecale od italské keramičky Refin je inspirována sedimenty kamene zvaného „lipica“, který je typickým pro východní Evropu. Jde o charakteristickou kombinaci světlého zrna s tmavším, který dává povrchům příjemnou celistvost, proto je ideální pro moderní projekty s minimalistickým designem.

Elegantní oděv pro stěny i podlahy
Podnebí Středozemního moře, je příčinou sedimentace a eroze hornin, probíhajících v průběhu tisíciletí. Stal se předlohou pro texturu tvořenou světlými a tmavými skvrnami, které občas splývají. Kolekce Grecale se liší jemnou texturou kamene. K dispozici je v mnoha obdélníkových nebo čtvercových formátech. Vybírat můžete z pěti přírodních odstínů (Ghiaccio – led, Acciaio – ocel, Grafit – grafit, Fango – šedá-hnědá, Sabbia – písek, Crema). Inspirativní jsou i vyráběné dekorace. Základem je klasická rovná dlažba, ale v nabídce jsou i dekorace s definovaným geometrickým vzorem. Nechybí ani mozaika. Kolekce je vhodná pro moderní a minimalistické prostředí. Firma Ptáček nabízí rozměry: 75 x 75, 60 x 60 a 30 x 60 cm.

Inspirace v každém zrnku
Obklady a dlažby společnosti Refin jsou velmi často inspirovány kamenem a mramorem. Vždy staví na harmonii, podtónech i zajímavých a inspirativních texturách. Povrchy nabízející moderní a elegantní vzhled, který vzniká díky špičkové výrobní kapacitě. Moderní technologie i změny výrobních procesů na nejvyšší úrovni však nestačí. Ruku v ruce s nimi jde jak systematický výzkum, tak geologický průzkum či vznik nových lomů a podobně.

Část Itálie před domem
Refin Grecale je ideální volbou i pro venkovní provoz, je také mrazuvzdorná a odolná vůči chemikáliím a atmosférickým vlivům, a to i díky 2 cm výšce. Pochlubit se může universálností použití i kvalitou a estetikou.

Grafický návrh může rozhodnout
Široký a různorodý sortiment obkladů a dlažby, který nabízí Ceramiche Refin, zahrnuje další kolekce inspirované vápenatým kamenem typickým pro francouzské a belgické regiony, nabídka je opravdu široká. Vzorky dlažby si můžete prohlédnout v některém našem koupelnovém studiu. Odborní prodejci vám pomohou s výběrem a v případě zájmu rádi připraví grafický návrh, který vám bezpochyby usnadní rozhodování, zda je právě tato dlažba vhodná pro váš interiér.

  • Refin Grecale 1
  • Refin Grecale 2
  • Refin Grecale 3
  • Refin Grecale 4
  • Refin Grecale 5
  • Refin Grecale 6
  • Refin Grecale 7
  • Refin Grecale 8