Swipe to the left

Hygiena z pohledu Grohe

Kontakt s bakteriemi minimalizujete, pokud použijete bezdotykovou technologii.

Hygiena z pohledu Grohe

Velmi často je kritizována hygiena na veřejných toaletách. Před mytím rukou se nejprve špinavýma rukama dotkneme umyvadlové baterie. Při tomto kontaktu dochází k přenosu bakterií, které jsou na naší kůži, a současně k přenosu bakterií z povrchu baterie. Tento proces se nazývá křížová kontaminace.

Vhodnou a mnohem hygieničtější alternativou jsou bezdotykové baterie řízené infračerveným senzorem. Úspora vody, komfort a především hygiena jsou základními devizami bezdotykové technologie.

Bezdotyková hygiena GROHE

  • Bezdotykové spuštění vody pohybem ruky
  • Spolehlivá a precizní senzorová technologie
  • Eliminace zbytečného plýtvání vodou
  • Minimalizace přenosu bakterií
  • Automatické proplachování pro snížení rizika množení Legionelly
  • Rychlá instalace „plug and play“
  • Baterie je připravena k použití za několik minut
  • Nastavení lze snadno měnit pomocí dálkového ovladače

Jsou zde i další výhody
Vybrané modely vybavené rozhraním Bluetooth® umožňují ovládání pomocí smartphonu, což umožňuje snadno sledovat statistiky o spotřebě a nastavovat širokou škálu funkcí. Vodovodní baterie jsou dostupné se síťovým nebo bateriovým napájením, přičemž úsporná elektronika zajišťuje dlouhou životnost až 7 let na jednu baterii (při 150 aktivacích denně). Společnost GROHE vyrábí spolehlivá infračervená řešení pro precizní regulaci vodního proudu již mnoho let a uspokojuje potřeby mnoha skupin zákazníků. K dispozici je několik různých designových provedení, která odpovídají různým stylům nabízející maximální flexibilitu v designu koupelny. Produktová řešení pro veřejné a soukromé koupelny proto přinášejí rovněž sladěný design dovolující konzistentní estetický zážitek ve všech místnostech.

Hybridní baterie Eurosmart
Nová, hybridní varianta baterie Eurosmart také podporuje bezdotykovou manipulaci. Kombinuje výhody tradiční pákové baterie s výhodami bezdotykové baterie. Uživatel se může sám rozhodnout, zda vodu spustí pákou nebo pomocí infračerveného senzoru.

Hybridní splachovací tlačítka
Jedinečná splachovací tlačítka GROHE v sobě kombinují přednosti bezdotykového ovládání a tradičního splachování pomocí stisknutí tlačítka. Při běžném provozu probíhá splachování toalety automaticky prostřednictvím infračerveného snímače. Například splachovací tlačítko Tectron Bau E je proto mimořádně hygienické, jelikož se ho uživatel nemusí vůbec dotýkat. Pokud si to však přeje, může spláchnout klasicky stisknutím tlačítka. Klasické ruční splachování pomocí tlačítka je v provozu bez ohledu na stav napájení, takže je funkční za každých okolností.

Technologie GROHE EcoJoy, která je součástí standardní výbavy všech splachovacích tlačítek, zaručuje ekonomický provoz šetrný k přírodním zdrojům, při kterém bude pro spláchnutí použito jen takové množství vody, které je skutečně zapotřebí.

Více informací o dalších produktech GROHE vám poskytneme na kterémkoliv z našich koupelnových studií Ptáček. Vybírejte z tisíců produktů v naší nabídce. S výběrem vám pomůžeme na našich studiích, stačí si domluvit schůzku.

  • Bezdotyková technologie ve vaší koupelně
  • Nejde pouze o čistotu a pořádek
  • Moderní design Eurosmart
  • Grohe Blue - moderní technologie v kuchyni
  • Bezdotyková technologie