Swipe to the left

Čím lepší koupelna, tím lepší život

Geberit Smyle přináší řadu výhod pro každou koupelnu, a to jak novou, tak rekonstruovanou.

Čím lepší koupelna, tím lepší život

Společnost Geberit si dala za cíl používat inovativní sanitární výrobky, které dlouhodobě zlepší kvalitu života lidí. Tento cíl dokládá i série Geberit Smyle. Provedena je v moderním designu a s dokonale propracovanými liniemi, čímž navozuje v koupelně pohodovou a příjemnou atmosféru. Decentní tvary i maximální funkčnost zaručují použití v každé koupelně.

Do rodinných koupelen a koupelen pro hosty vnáší harmonii a pocit lehkosti. S jasným smyslem pro pořádek a efektivním využitím prostoru dokáže Smyle vytěžit maximum uživatelského pohodlí z každé koupelny.

    Přednosti Geberit Smyle:

  • Celá série je moderní a nadčasová
  • Mírně zaoblená madla pro harmonický přechod mezi umyvadlem a skříňkou pod umyvadlo
  • Modulární koncepce nábytku, různé možnosti kombinace - v závislosti na individuálních potřebách, pokud jde o design a úložný prostor
  • Možnosti otevřeného a uzavřeného úložného prostoru nabízejí velkou kreativní svobodu
  • Vysoce kvalitní design madel v barvě láva
  • Umyvadla v oblém a hranatém provedení

Výjimečná a dostupná kvalita pro vaší koupelnu Sérii Geberit Smyle doplňuje široká nabídka koupelnového nábytku přesně navrženého tak, aby ladil s umyvadly a pečlivě navazoval na kontury keramiky. Zásuvky disponují nejen velkorysým úložným prostorem, ale také systémem tichého dovírání SoftClosing. Ať už velká nebo malá, s otvorem pro baterii nebo bez ní, jako dvojité umyvadlo nebo umývátko – zkrátka získáváte praktické a designové umyvadlo, přesně podle vašeho přání.

Aby byl interiér koupelny dokonalý, nemělo by chybět zrcadlo. Zrcadla Geberit dokonale doplňují téměř všechny koupelnové série. Hlavními požadavky na koupelnu jsou čistota, praktičnost, pohodlí, optimalizace prostoru, design a univerzálnost. Vše toto naplňuje i Geberit Smyle.

Vy nejlépe víte, jak by měla vypadat a co by měla obsahovat vaše vysněná koupelna. My víme, jak jí zrealizovat. Rádi vám prozradíme, jak na to, stačí se zastavit v našem koupelnovém studiu Ptáček.

  • Čím lepší koupelna, tím lepší život
  • Čím lepší koupelna, tím lepší život
  • Čím lepší koupelna, tím lepší život