Swipe to the left

Černé profily zvýrazní sprchový kout

Elegantní čisté linie a praktičnost jsou hlavními vlastnostmi sprchových zástěn Concept 400.

Černé profily zvýrazní sprchový kout

Často vám přinášíme informace o novinkách z nabídky společnosti Koupelen Ptáček, které zvýrazní vaši koupelnu. Značka Concept nabízí širokou řadu sprchových koutů nejen v oblíbené chromové barvě, ale také nově v černé. Všechny nabízí velkou variabilitu rozměrů a provedení od klasického čtvercového, obdélníkového či čtvrtkruhového tvaru. Pět sérií sprchových koutů různých cenových kategorií v TOP kvalitě. Jednou z nich jsou i sprchové zástěny CONCEPT 400, jež se vyznačují bezrámovou konstrukcí, elegantními panty, madly a kotvícími profily, které jsou vyrobeny z hliníku. Zástěny jsou dodávány v provedení - čiré sklo o tloušťce 6mm s povrchovou úpravou Anti-Plaque pro snadné udržování.

Na výběr je řada rozměrů i provedení. Můžete zvolit ten nejvhodnější rozměr pro rekonstrukci či výstavbu nové koupelny. Sprchové zástěny Concept 400 představují luxus pro každou koupelnu. Výška provedení je u čtvrtkruhu 200 cm, ostatní 197 cm, ve zhotovení na míru do 200 cm, čtvrtkruh pouze 200cm. Panty jsou vybaveny speciální funkcí zvedacího mechanismu, což umožňuje montáž jak s prahovou lištou, tak i bez ní, pro ideální bezbariérový přístup. Panty jsou z vnitřní strany rovněž zapuštěné, což je výhoda pro snadné čištění.

Tato série se vyznačuje stavebnicovým systémem, jedny dveře se dají použít pro kombinaci s boční stěnou, druhými dveřmi jako rohový vstup, nebo s doplňkovým setem do niky. Profily Select+ jsou k dostání v barvě stříbrná matná nebo v trendové barvě Black Edition. Doplňkový sortiment Select+, díky kterému už nikdy nebudete muset řešit úložný prostor ve vašem sprchovém koutu.

Volbou sprchového koutu CONCEPT 400 se stane vaše sprchování nejen smyslovým, ale také estetickým potěšením.

K zástěnám Concept 400 doporučujeme i doplňky Select+ . Díky doplňkovému sortimentu Select+, už nebudete muset nikdy řešit úložný prostor ve vašem sprchovém koutu. Jde o několik druhů poliček, úchytů, věšáků či o stěrku, potřebnou k rychlé očistě skel sprchového koutu. O dalších přednostech sprchových koutů Concept se dozvíte od odborných prodejců v našich koupelnových studiích. Ti vám pomohou s výběrem, připraví dle potřeb grafický návrh a pomohou i s dalším výběrem vybavení vaší nové či stávající koupelny.