Swipe to the left

Baterie CULT - výzva pro kreativní zákazníky

V prémiovém segmentu představujeme propojení kvality a exkluzivity v podobě série vodovodních baterií CULT.

Baterie CULT - výzva pro kreativní zákazníky

S nádechem luxusu
Jako přední výrobce v prémiovém segmentu představuje společnost Dornbracht jedničku ve svém oboru na evropském trhu. Zákazníci, více než šedesát let, mohou objevovat ve spojení s touto značkou jedinečnou a prokazatelnou kvalitu a exkluzivní design. Série Cult je rovněž zajímavá v tom, že je exkluzivním sortimentem pro značku Villeroy&Boch, která se jinak sama o sobě zabývá spíše sanitární keramikou a produkcí obkladů a dlažeb.

Voda neustálou inspirací
Značka Dornbracht dává inovativní pohled na prostředí koupelen a kuchyní. Z toho pramení řada nápadů a inspirativních inovací, které za léta své produkce přinesla na trh. Dornbracht je symbolem, inspirací, a produktem pokrývajícím všechny aspekty vody v koupelně i kuchyni.

Kreativní design
Dornbracht je kreativní napříč různými sériemi a osobitým designem. Koupelnové i kuchyňské armatury a příslušenství jsou mimořádně kompatibilní, takže zákazník má možnost vytvořit vlastní kombinaci designu, architektury a pohodlí a nemusí se omezovat jen na jednu vybranou sérii.

Cult jako představitel urbanismu
Vodovodní armatury Cult se vyznačují designem a funkcí. Kolekce nabízí široký sortiment armatur a příslušenství pro moderní koupelnu. Klidný a jednoduchý design série Cult dobře zapadne do Vašeho výběru ostatních koupelnových prvků a vybavení. V koupelně Vám pomůže navodit pocit dokonalé harmonie a odpočinku, tolik důležitého pro očistu a relaxaci těla a zároveň duše.

Společně to dokážeme
Rádi byste Vaši budoucí koupelnu posunuly z pouhé místnosti na oázu klidu a harmonie? Obáváte se, že bez pomoci nedokážete správně zhmotnit Vaši přesnou představu? Pak jste na správné adrese. Sjednejte si nezávaznou konzultaci v jednom z našich téměř 60 koupelnových studií v České republice. Pro nejnáročnější z Vás, spolu s Vaším architektem, nabízíme profesionální odbornou pomoc při přípravě exkluzivních realizací v rámci našeho konceptu prémiových koupelen.

  • Baterie CULT - výzva pro kreativní zákazníky
  • Baterie CULT - výzva pro kreativní zákazníky
  • Baterie CULT - výzva pro kreativní zákazníky
  • Baterie CULT - výzva pro kreativní zákazníky