Swipe to the left

Novinky od HANSY, některé s výhodnou cenou

Využijte výhodné ceny na vybrané baterie, sprchy a další sortiment HANSA

Novinky od HANSY, některé s výhodnou cenou

Nyní můžete šetřit nejen vodou, ale i penězi, díky akci, kterou jsme připravili ve spolupráci se společností HANSA. Zároveň se při návštěvě našich koupelnových studií seznámíte s produkty a novinkami významného německého výrobce.

Představujeme novinky

Novinkou je například bezdotyková armatura HANSASTELA. Tento typ baterií si pořiďte, pokud si chcete užívat přírodního efektu. Výrobek z letošního roku HANSASTELA se vyznačuje jedinečně uklidňujícím efektem diamantového vodopádu, který zaujme a vnese do vaší koupelny dotek přírody. Baterie jsou velmi praktické a navržené tak, aby se hodily k různým typům umyvadel a stylům koupelen. K dispozici jsou i smart varianty, tedy bezdotykové baterie s funkcí Bluetooth s několika provozními režimy. K dispozici jsou vanové, sprchové i umyvadlové baterie, a to jak s bezdotykovým, tak pákovým provedením.

Digitální sprcha

Pokud si potrpíte na moderní design a moderní technologie, rozhodně vás osloví HANSAACTIVEJET DIGITAL. Ruční sprcha byla navržena pro snadné šetření vodou. Běžně na sprchování připadá více než 66 % spotřeby teplé vody v celé domácnosti. Mimochodem právě teplá voda je druhou největší položkou ve spotřebě energie průměrné domácnosti. Nová stylová digitální ruční sprcha od Hansy vám umožní chovat se zcela ekologicky. Nijak neomezí vaše každodenní pohodlí, ba právě naopak. Na přehledném displeji získáváte zpětnou vazbu o okamžité spotřebě vody a energie v reálném čase. Světelná indikace funkcí je neocenitelná, pokud to s úsporou vody a energie při sprchování myslíte vážně.

O dalších novinkách a akčních cenách se přesvědčte v Koupelnách Ptáček.