JIKA CUBITO PURE sprchové dveře 800x1950mm skládací, arctic

Výrobce Jika
Kód zboží 238055640507050007
Měrná jednotka KS
   

Katalogová cena: 13 085 Kč

Naše cena: 9 552 Kč s DPH

Pokud máte zájem o cenovou nabídku nebo technické informace, vložte výrobek do poptávkového formuláře. Navštivte nejbližší koupelnové studio Ptáček. Zboží nelze zakoupit online.

TECHNICKÉ PARAMETRY:
Šířka: 800 mm
Výška: 1950 mm

Šířka vstupu: 535 mm
Rádius: -
Tloušťka výplně: 6 mm
Materiál výplně: bezpečnostní sklo
Typ výplně: arctic
Barva profilu: stříbrná lesklá

- sprchové dveře skládací
- levopravá varianta – universální montáž
- speciální úprava Jika perla GLASS
- kompatibilita s vaničkami Jika
- masivní stříbrné profily

Možnost rozšíření o rozšiřovací profil řady Cubito, takřka neviditelně nastaví sprchový kout či dveře a jednoduše, ale hlavně spolehlivě uzavře celý prostor, který máte k dispozici. Použít lze jeden profil z každé strany dveří a rozšířit tak stěnu sprchového koutu o 20-35 mm v případě jednoho profilu, resp. o 40-70 mm při přidání dvou rozšiřovacích profilů.

Novou řadu sprchových dveří Cubito pure nabízíme v optimální výšce 1950 mm a v mnoha šířkách. Podle dispozičních možností lze volit způsob zavírání. Sprchové dveře, stejně jako sprchové kouty Cubito pure, nabízíme s 6 mm silným bezpečnostním kaleným sklem v provedení s dekorem Arctic nebo transparentní. Sprchové dveře o velikosti 1000 mm jsou levopravé a skládají se z 1 pevného a 1 posuvného segmentu. Hliníkové profily a madla jsou ve stříbrném lesklém provedení. Ložiskové pojezdy dveří umožňují snadné otevírání a zavírání koutu. Sprchové kouty Cubito pure nabízíme výhradně se speciální úpravou JIKA perla GLASS.
* Uvedené ceny zahrnují 21% DPH a jsou platné pouze pro prodej koncovému spotřebiteli při platbě v hotovosti nebo převodem před dodávkou. Záruční dobu stanovuje výrobce. Fotografie jsou ilustrační a nemusejí odpovídat skutečnému provedení výrobku. Při objednávání výrobků s jiným barevným provedením než v bílé barvě, si prosím ověřte u svého prodejce reálnost barevného provedení, zejména u koupelnového nábytku a designových radiátorů. Změna nabídky i cen vyhrazena.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Prohlášení o vlastnostech PDF 0.00 B

 
 

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Prohlášení o vlastnostech PDF 0.00 B