STIEBEL ELTRON RTA-S2 regulátor teploty, 2-bodový, k montáži na stěnu

Výrobce Hydrotherm
Kód zboží 204042036001100001
Měrná jednotka KS
   

Naše cena 1 004 Kč s DPH

Pokud máte zájem o cenovou nabídku nebo technické informace, vložte výrobek do poptávkového formuláře. Navštivte nejbližší koupelnové studio Ptáček. Zboží nelze zakoupit online.

TECHNICKÉ PARAMETRY:
Šířka: 75 mm
Hloubka: 26 mm
Výška: 75 mm

- montáž na stěnu
- spínací výkon ~10(4)A, 250 V
- zúžení rozsahu teplot pomocí ovládacího knoflíku
- snížení teploty o cca 4 K je možné dosáhnout pomocí externího vypínače/časového spínače

Nastavení teploty na stupeň přesně a snadná obsluha. Tím se vyznačují tyto regulátory teploty. Zařízení RTA-S je vybaveno tepelnou rekuperací a zajišťuje díky minimálnímu spínacímu rozdílu v rozsahu pouze +/- 0,5 K konstantní teplotu v místnosti. Regulátor je vybaven vlastním vypínačem. Tepotu v místnosti můžete plynule nastavit v rozsahu 5 °C až 30 °C.
* Uvedené ceny zahrnují 21% DPH a jsou platné pouze pro prodej koncovému spotřebiteli při platbě v hotovosti nebo převodem před dodávkou. Záruční dobu stanovuje výrobce. Fotografie jsou ilustrační a nemusejí odpovídat skutečnému provedení výrobku. Při objednávání výrobků s jiným barevným provedením než v bílé barvě, si prosím ověřte u svého prodejce reálnost barevného provedení, zejména u koupelnového nábytku a designových radiátorů. Změna nabídky i cen vyhrazena.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Technický list PDF 113.46 KB

 
 

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Technický list PDF 113.46 KB