RAKO MAJOLIKA dekor 20x60cm, květy, vícebarevná

Výrobce Rako
Kód zboží 276016568000000547
Měrná jednotka SET=2 KS
   

Katalogová cena: 1 408 Kč

Naše cena: 1 126 Kč s DPH

Pokud máte zájem o cenovou nabídku nebo technické informace, vložte výrobek do poptávkového formuláře. Navštivte nejbližší koupelnové studio Ptáček. Zboží nelze zakoupit online.

TECHNICKÉ PARAMETRY:
Rozměr: 198 x 598 mm
Tloušťka: 10 mm
Balení: 0,72 m2
Hmotnost balení: 13,3 kg
Barva: vícebarevná
Materiál: keramika
Povrch: hladký, lesklý
Odstínové odchylky: V3

- obkladový prvek určený na stěnu
- set obsahuje 2 kusy

Majolika potěší příznivce tradičních materiálů i moderně naladěné zákazníky. Základní obkládačky s lehce taženým, jemně stěrkovaným reliéfem 20 x 60 cm jsou v nabídce ve třech barvách - bílá, světle šedá, světle béžová. S těmi harmonizují obkládačky napodobující mozaiku 10 x 10 cm. Kombinace reliéfního výlisku a reaktivního inkoustu, který se „propadá“ do spáry tvoří perfektní iluzi klasické mozaiky, nicméně se jedná o celoplošnou dekoraci 20 x 60 cm mimořádně vhodnou např. pro obkládání kuchyňských prostorů. Charakter povrchu i barevná paleta vychází z tradičního stylu, tak aby perfektně ladily s typickými vzory majolikových obkládaček. Právě ty tvoří nosnou část série. Na základních barvách obkládaček 20 x 60 cm je vždy 12 stylových majolikových vzorů (10 x 10 cm), které se záměrně neopakují. Tyto dekorace jsou ve výrazné kobaltově modré barvě na bílém základu, v šedé na světle šedém podkladu a béžové na světle béžovém podkladu. Díky moderním technologiím je charakter klasické majoliky, respektive patina na obkládačkách a kresby naprosto dokonalou sérií inspirovanou tradicí.
* Uvedené ceny zahrnují 21% DPH a jsou platné pouze pro prodej koncovému spotřebiteli při platbě v hotovosti nebo převodem před dodávkou. Záruční dobu stanovuje výrobce. Fotografie jsou ilustrační a nemusejí odpovídat skutečnému provedení výrobku. Při objednávání výrobků s jiným barevným provedením než v bílé barvě, si prosím ověřte u svého prodejce reálnost barevného provedení, zejména u koupelnového nábytku a designových radiátorů. Změna nabídky i cen vyhrazena.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Certifikát PDF 559.02 KB
Prohlášení o vlastnostech PDF 393.28 KB

 
 

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Certifikát PDF 559.02 KB
Prohlášení o vlastnostech PDF 393.28 KB