JIKA BASIC TANK SYSTEM podomítkový modul 528x126x717mm, pro samostatně stojící klozety

Výrobce Jika
Kód zboží 218058140500020015
Měrná jednotka KS
   

Katalogová cena: 3 071 Kč

Naše cena: 2 242 Kč s DPH

Pokud máte zájem o cenovou nabídku nebo technické informace, vložte výrobek do poptávkového formuláře. Navštivte nejbližší koupelnové studio Ptáček. Zboží nelze zakoupit online.

TECHNICKÉ PARAMETRY:
Šířka: 528 mm
Hloubka: 126 mm
Výška: 717 mm

- rám vhodný pro samostatně stojící klozety
- nádržka je izolovaná proti orosení
- jednoduché připevnění na zeď
- tichý chod napouštěcího ventilu
- tlačítka lze v průběhu užívání vyměňovat
- možnosti splachování 2/4 l, 3/4,5 l a 3/6 l
- izolované koleno k zabránění rosení modulu a vodních cest

V nabídce koupelnových řešení jsou podomítkové systémy pro samostatně stojící a závěsné klozety. Stále populárnější beznádržkové moduly lze využít např. při kompletní rekonstrukci panelákové koupelny nebo při instalaci jakéhokoli druhu klozetu. K dispozici je celkem 8 variant podomítkových systémů s nosností 400 kg, které jsou plně kompatibilní se všemi samostatně stojícími i závěsnými klozety Jika. Podomítkový modul BASIC TANK SYSTEM je nejlevnějším a zároveň nejjednodušším modulem k namontování na zeď. Splachovací ventil je univerzální, umožňuje následnou výměnu tlačítka Start-Stop za Dual Flush.
* Uvedené ceny zahrnují 21% DPH a jsou platné pouze pro prodej koncovému spotřebiteli při platbě v hotovosti nebo převodem před dodávkou. Záruční dobu stanovuje výrobce. Fotografie jsou ilustrační a nemusejí odpovídat skutečnému provedení výrobku. Při objednávání výrobků s jiným barevným provedením než v bílé barvě, si prosím ověřte u svého prodejce reálnost barevného provedení, zejména u koupelnového nábytku a designových radiátorů. Změna nabídky i cen vyhrazena.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Prohlášení o vlastnostech PDF 76.24 KB
Technický list PDF 179.35 KB

 
 

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Prohlášení o vlastnostech PDF 76.24 KB
Technický list PDF 179.35 KB