RAKO CEMENTO dlažba 30x60cm, protiskluz R10/B, šedá

Výrobce Rako
Kód zboží 278015668000000632
Měrná jednotka M2
   

Katalogová cena: 954 Kč

Naše cena: 763 Kč s DPH

Pokud máte zájem o cenovou nabídku nebo technické informace, vložte výrobek do poptávkového formuláře. Navštivte nejbližší koupelnové studio Ptáček. Zboží nelze zakoupit online.

TECHNICKÉ PARAMETRY:
Rozměr: 298x598 mm
Tloušťka: 10 mm
Barva: šedá
Materiál: keramika slinutá
Povrch: matný, reliéfní
Mrazuvzdornost: ANO
Rektifikovaná dlažba: ANO
Třída odolnosti: PEI 5
Protiskluznost: R10/B
Odstínové odchylky: V2
Probarvený střep: ANO

- slinuté glazované keramické obkladové prvky KENTAUR s nasákavostí do 0,5 % sk. BIa
- univerzální použití – na podlahu i stěnu
- technologie digitálního tisku
- zvýšená chemická odolnost

Série Cemento, imitující betonovou stěrku, je nabízena v kalibrovaném formátu 30 x 60 a 60 x 60 cm. Zdánlivě nenápadný povrch dlažby je v ploše velmi efektní a dovede vytvořit mimořádný akcent jak na podlaze, tak na stěně. K vzájemnému mixu a dekorativním aplikacím vybízí nabídka několika vzájemně kombinovatelných povrchů a rozměrů. Ve všech barvách je k dispozici řezaná dekorace 30 x 60 cm a mozaika 5 x 5 cm, která pak často nahrazuje dekorace a funkčně zajišťuje mimořádná řešení jako je obložení niky, vany ad. atypicky zaoblené plochy. Díky skvělým technickým parametrům, probarvené hmotě, protiskluznosti R9 i R10B ve všech barvách a formátech, unifikovanému designu se dá použít dlažba Cemento nejen pro interiér, ale i pro navazující exteriér (terasy, balkony, bazény atd.). Obklady této série vykazují záměrně odstínové odchylky (V2), nepravidelnost designu je zcela originální.
* Uvedené ceny zahrnují 21% DPH a jsou platné pouze pro prodej koncovému spotřebiteli při platbě v hotovosti nebo převodem před dodávkou. Záruční dobu stanovuje výrobce. Fotografie jsou ilustrační a nemusejí odpovídat skutečnému provedení výrobku. Při objednávání výrobků s jiným barevným provedením než v bílé barvě, si prosím ověřte u svého prodejce reálnost barevného provedení, zejména u koupelnového nábytku a designových radiátorů. Změna nabídky i cen vyhrazena.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Prohlášení o vlastnostech PDF 3.35 MB
Prohlášení o vlastnostech PDF 6.11 MB
Prohlášení o vlastnostech PDF 5.81 MB

 
 

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Prohlášení o vlastnostech PDF 3.35 MB
Prohlášení o vlastnostech PDF 6.11 MB
Prohlášení o vlastnostech PDF 5.81 MB