Swipe to the left

Základní kámen designu

Náš nový dodavatel firma Bruno Paul umí kamenu dát další rozměr.

Základní kámen designu

Náš byt je odrazem naší osobnosti. Promítáme do něj náš styl, zvyky, realizujeme představy a reflektujeme designové styly. Vybíráme materiály a tvary, které se nám líbí, vyvolávají v nás emoce, necháme se mírně ovlivňovat designovými trendy, ale spíše upřednostňujeme naší intuici s přesvědčením, že stejně všechny výstřelky moderní doby zmizí časem do ztracena.

Jsou však materiály věčné, které patřily do lidských obydlí od nepaměti, a to je dřevo a kámen. Jsou to materiály, které nevyvolávají zásadní emoce, naopak přináší jistotu stability, odkaz přírody, jistotu historie. Nejsou výstřelkem jakékoli módy, ale jistotou dlouhých věků. Právě kámen je symbolem pevnosti, tvrdosti a tím pádem i stability. Kámen může mít mnoho podob, jak jsme se přesvědčili u našeho nového dodavatele firmy Bruno Paul. A je jedno, zde se jedná o přírodní či umělý kámen.

Firma Bruno Paul nabízí širokou škálu kvalitních designových materiálů, unikátních vzorů a barev, které můžete použít pro vaše moderní kuchyně, luxusní koupelny a jiné realizace v interiéru či exteriéru. Bohatá nabídka materiálů splňuje vysoké požadavky dnešní doby. Sortiment se mění v souladu s moderními trendy v oblasti designu. Materiály s využitím v interiéru i exteriéru mají klíčové vlastnosti: dlouhou životnost, odolnost proti poškrábání, skvrnám, přírodním šťávám, bakteriím, tepelnou odolnost, nenasákavost a nadčasový design, dosahují i úrovně protiskluzu od R10 po R13. To vše znamená nadčasovost a prakticky i nezničitelnost, samozřejmě za jasně daných podmínek. Pokud by se přesto cokoli stalo, Bruno Paul nabízí zákazníkům kompletní servis. Opraví odštípnuté hrany, zrenovuje poškozený povrch a obnoví lesk. Provádí impregnace a další práce.

Umíte si představit například koupelnovou desku z kamene, nebo dokonce o ní uvažujete do svého nového domu nebo bytu? Moderní koupelny bezpochyby preferují jemnost a jednoduchý design. A právě materiály Bruno Paul jsou vyráběny v jemných dekorech, které působí příjemně. V koupelně můžete tyto materiály využít například i na obklady stěn, obklady sprchových koutů, pracovní desky pod umyvadlo či obložení vany. Výhodou jsou velké formáty, které lze použít jako velkoformátový obklad. Hlavní výhodou je pak bezespárovost a či snadná údržba.

Společnost Bruno Paul je konkrétně předním zpracovatelem materiálů Lapitec, Technistone, Compact a přírodního kamene a výhradním distributorem materiálu Lapitec pro ČR. Kámen nejen zpracují, ale po dohodě i zaměří, vyrobí a popřípadě namontují. Vyrobí na míru a bez kompromisů. Díky nejmodernějším technologiím dosahují ve svém oboru vysoké kvality a efektivity, čímž se řadí mezi spolehlivého a schopného partnera. Bližší podrobnosti získáte v našich koupelnových studiích, kde vám rádi zpracujeme i grafický návrh. Stačí si jen zajistit pro vás vhodný termín.