Swipe to the left

WC ROCA Inspira In-Wash®

Představujeme vám novinku v oblasti toalet s bidetem, bezokrajovou závěsnou toaletu Inspira In-Wash® značky ROCA.

WC ROCA Inspira In-Wash®

Další novinkou dostupnou v naší prodejní síti Koupelny Ptáček je chytrá toaleta španělského výrobce sanitární keramiky ROCA.

ROCA Inspira In-Wash® je závěsné bezokrajové WC opatřené řadou inovativních technologií. Inteligentní a plně přizpůsobitelné funkce Inspira In-Wash® vám dopřejí přirozený pocit pohodlí při každodenní hygieně. Mezi technologicky vyspělé funkce patří například rozsvícení sedátka během noci pro lepší viditelnost, nebo senzor pro detekci uživatele. Poklop vybavený technologií Softclose je již samozřejmým a příjemným standardem.

Vypadá čistě a snadno se uklízí. Jednoduché designové linie nabízí prostorově úsporné řešení, pro malé i velké koupelny. V kombinaci s Roca instalačním závěsným systémem, toaleta ROCA Inspira In-Wash® poskytuje nejlepší výkon pro efektivní splachování. Nová generace Rimless technologie přináší celkovou optimalizaci technických vlastností Rimless (bezokrajového) splachování, kromě známých hygienických výhod této technologie umožňuje dokonalé splachování i s velmi nízkou spotřebou vody (4.5/3 litrů vody).

Nové inteligentní toalety ROCA Inspira In-Wash® mají intuitivní ovládání, pohodlně a snadno se používají a navíc jsou ekologické. Díky jejich elegantní a subtilní konstrukci lehce splynou se všemi ostatními prvky vaší koupelny. Jednoduché a logické ovládání dělá WC snadno použitelné pro každého uživatele. Nový dálkový ovladač Inspira In-Wash® je navržen v elegantním tenkém designu, díky magnetickému systému vždy zůstane na svém místě a navíc ve tmě krásně svítí.

Každodenní hygiena nebyla nikdy jednodušší!

  • Závěsné WC ROCA Inspira In-Wash®
  • Závěsné WC ROCA Inspira In-Wash®
  • Ovladač k WC ROCA Inspira In-Wash®
  • Závěsné WC ROCA Inspira In-Wash®
  • Závěsné WC ROCA Inspira In-Wash®