Swipe to the left

Výprodej až -80 % a přestěhování studia v Olomouci

Připravujeme velké stěhování koupelnového studia v Olomouci do nových prostor v rámci stávajícího areálu. Na vystavené produkty nabízíme slevu až -80%!

Výprodej až -80 % a přestěhování studia v Olomouci

Připravujeme přestěhování koupelnového studia v Olomouci, které přesídlíme v rámci našeho areálu obchodně-logistického centra v Olomouci do zcela nových a reprezentativních prostor. Z tohoto důvodu bude koupelnové studio v Olomouci ve dnech 20. až 21. září 2019 zcela uzavřeno.

Od pondělí 23.9.2019 Vás velmi rádi přivítáme v nově vybudovaných prostorech nového studia koupelen v rámci našeho stávajícího areálu.

Nová lepší nabídka služeb

Protože se snažíme naše služby a nabídku produktů neustále zlepšovat, zbrusu nové koupelnové studio nabídne pohodlnější a komfortnější výběr koupelen. Aktuální prezentace moderních a populárních sérií obkladů a dlažeb, koupelnového vybavení a také zcela nové studio krbů.

Výprodej se slevou až -80 %

Vše z původního studia musí pryč! Proto jsme pro vás již nyní připravili výprodej na všechny vystavené produkty s výraznými slevami až -80 %! Rekonstruujete a chtěli byste kvalitní, designové umyvadla, vany či sprchové kouty, ale nemůžete si je dovolit? Navštivte co nejdříve koupelnové studio Olomouc a vyberte si designové kousky za zlomek jich původní ceny. Produkty renomovaných výrobců můžete takto získat za cenu současně prodávaných ekonomických výrobků!

Závazek odpovědného přístupu

Nové energeticky méně náročné budovy jdou ruku v ruce s naší strategií odpovědnosti vůči společnosti. Obchodní centrum je vybaveno moderními technologiemi pro snížené energetické a tepelné náročnosti budov. Zvyšuje komfort nejen pro samotné zákazníky ale i pro naše zaměstnance. Rodiče zde rovněž naleznou odpočinkovou zónu, dětský koutek a nápojové a prodejní automaty na občerstvení.