Swipe to the left

Vybavte si koupelnu se značkou Jika

Série Mio vám nabídne produkty, díky kterým ze své koupelny vytvoříte dokonalý relaxační prostor.

Vybavte si koupelnu se značkou Jika

Hledáte nadčasové vybavení pro vaši koupelnu, kterému nechybí šmrnc? Odpovědí je koupelnová série Mio české značky Jika. Výhodou není jen její příjemný harmonický design, ale také široký sortiment produktů.

Vše, co potřebujete

Série Mio vám nabídne produkty, díky kterým ze své koupelny vytvoříte dokonalý relaxační prostor.

Stylová umyvadla pro malou i velkou koupelnu

Základ série tvoří umyvadla, která ladí s dalším sortimentem. V nabídce najdete hned několik šířek včetně malého umyvadélka nebo velkého praktického dvojumyvadla. Máte tak z čeho vybírat, ať už jste majiteli velké, nebo malé koupelny.

Pro maximální hygienu

Rimless toalety, tedy toalety s technologií splachování bez oplachového kruhu, jsou stále populárnějším trendem a neměly by chybět v žádné koupelně – ani v té vaší! Díky absenci oplachového kruhu totiž nedochází k usazování bakterií na těžko dostupných místech a vy tak máte jistotu vysokého hygienického standardu. Snadnou údržbu navíc podtrhuje i elegantní design klozetu bez zbytečných záhybů, ve kterých by mohla ulpívat špína. Velkým bonusem je i úsporné splachování, které klozet nabízí, a sice 3 / 4,5 l.

Vybavení ze série Mio pak doplňuje i bidet. Pokud toužíte po perfektní očistě, neměli byste na něj zapomenout.

Nábytek Mio-N

Jednoduchý a nadčasový design, takový je nábytek Mio-N. K dostání je hned ve dvou provedeních – v nestárnoucí bílé barvě s leskem na čílkách a matnými boky, nebo v přírodním dřevodekoru jasan. Styl nábytku je navíc umocněn i absencí úchytek díky modernímu systému otevírání push to open. Velkým benefitem je pak kvalita zpracování a odolnost nábytku. Pestrá nabídka od skříněk po umyvadlo až po vysokou skříňku navíc umožňuje velkou variabilitu a perfektně se tak přizpůsobí vaší koupelně.

Úsporu vody zajistí designové baterie

Umyvadla Mio-N stylově doplňují i baterie ze stejné série. I když jsou baterie co do velikosti menším detailem v koupelně, jsou prvkem, který může být pomyslnou třešničkou na dortu a perfektně dotáhnout celý design k dokonalosti. Baterie Mio-N ale nejsou jen designovou záležitostí, díky chytrým technologiím také šetří vodu. Disponují kvalitními keramickými kartušemi, takže nedochází k jejich brzkému opotřebení a tím i protékání vody. Navíc jsou vybaveny omezovačem průtoku vody a kvalitními perlátory Neoperl, abyste zamezili plýtvání vody.

Vsaďte na českou tradici i kvalitu

Chcete mít jistotu, že vám koupelna bude dlouho a dobře sloužit? Pak vsaďte na tradici a prověřenou kvalitu. Jika je česká značka, která má u nás tradici už od roku 1878 a její výrobky jsou vyráběny v závodech v Bechyni a ve Znojmě. Více informací na www.jika.cz. V našich koupelnových studiích vyjdeme vstříc vašim požadavkům. Dohodněte si nezávaznou schůzku, nebo si přímo nechte zpracovat grafický návrh.