Swipe to the left

Veletrh Ptáček 2015

Společnost PTÁČEK velkoobchod, provozovatel sítě studií KOUPELNY PTÁČEK pořádá letos již třetí ročník veletrhu novinek svých dodavatelů.

Veletrh Ptáček 2015

Praha, 17. 2. 2015 – Veletrh PTÁČEK byl v předešlých letech koncipován jako zcela samostatná výstava určená výlučně pro odborníky z oboru. V letošním roce se však privátní akce zpřístupní i široké veřejnosti a to v pátek 24. a v sobotu 25. dubna. Jako novinka bude jeho součástí samostatný stánek studií koupelen PTÁČEK, kde se může veřejnost seznámit nejen s šíří nabídky sortimentu, ale i s profesionálními službami, které celá síť studií koupelen, jež nyní čítá již přes 50 prodejen, nabízí. „K dispozici budou samozřejmě i odborníci, kteří ochotně poradí každému zájemci s nejvhodnějším řešením podle individuálních požadavků a specifik konkrétních prostor,“ říká Vančura.

Veletrh PTÁČEK byl v předešlých letech koncipován jako zcela samostatná výstava určená výlučně pro odborníky z oboru. V letošním roce se však privátní akce zpřístupní i široké veřejnosti a to v pátek 24. a v sobotu 25. dubna. Jako novinka bude jeho součástí samostatný stánek studií koupelen PTÁČEK, kde se může veřejnost seznámit nejen s šíří nabídky sortimentu, ale i s profesionálními službami, které celá síť studií koupelen, jež nyní čítá již přes 50 prodejen, nabízí. „K dispozici budou samozřejmě i odborníci, kteří ochotně poradí každému zájemci s nejvhodnějším řešením podle individuálních požadavků a specifik konkrétních prostor,“ říká Vančura. Inovace se dočkaly i prostory. „Po úspěchu předešlých ročníků se zájem výrobců a dovozců o účast na akci zvýšil natolik, že bylo nutno jej přestěhovat do většího a modernějšího pavilonu s plochou více než 10.000 m2,“ uvádí Vančura, který dodává, že svou účast již přislíbilo přes 140 firem, ale očekává se dokonce o desítky dodavatelů více. „Věříme, že po úspěchu mezi odbornou veřejností zaujme veletrh i všechny ostatní, kteří se chystají stavět či rekonstruovat, ale i ty, kteří se prostě jen zajímají o moderní trendy v bydlení,“ uzavírá Vančura.

Termín:

21. do 23. dubna – odborná veřejnost

24. a 25. dubna – volný vstup pro veřejnost