Swipe to the left

Vana FREEDOM Q

Vykročte do nové dimenze, kde pravidla určujete pouze Vy. Seznamte se s novou volně stojící vanou FREEDOM Q, exkluzivně pouze u nás!

Vana FREEDOM Q

Svoboda je stav mysli.
Oblý tvar vany přináší pocit bezpečí a podporuje uvolnění. Volně stojící vana Vám dává svobodu volby. Umístěte vanu do prostoru a vyberte si svou stranu. Užijte si prostor a výhled, ideálně ve dvou! Vana Freedom Q je svým symetrickým tvarem a komfortními rozměry vhodná ke společným koupelím. I díky komfortnímu rozměru 1690 x 800 mm s výškou 570 mm s objemem 320 litrů. Neomezujte se! Relaxujte!

Kvalita až na prvním místě
Volně stojící vana s měkkými liniemi zajistí přirozený způsob odpočinku. Kvalitní akrylát, ze kterého je vana vyrobena, poskytuje mnoho praktických výhod. Je pocitově teplejší a pomaleji vychládá, představuje proto komfortní zázemí pro dlouhou relaxační lázeň. Díky menší váze materiálu se s vanou snadněji manipuluje při jejím zabudovávání.

Exkluzivní sortiment
Nová volně stojící vana RAVAK od českého výrobce s celosvětovým působením je k dostání exkluzivně v prodejní síti koupelnových studií Ptáček. Nechte se inspirovat v našich showroomech. Chtěli bychom vám poskytnout ten nejlepší servis, napište nám a sjednejte si nezávaznou schůzku na našem studiu a přijďte se poradit s naším specialistou. Vámi vybraný čas si pro vás zarezervujeme a budeme se vám tak moci věnovat na 100%! Zpracujeme vám návrh vaší nové koupelny, který může obsahovat i 3D panoramatický pohled. Více informací o dalších produktech a našich službách získáte na kterémkoliv z našich koupelnových studií Ptáček. Další exkluzivní sortiment si můžete prohlédnout na našem webu.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Leták - Vana RAVAK FREEDOM Q PDF 459.34 KB