Swipe to the left

V Čestlicích nyní otevřeno po celý týden!

Dostupnost našich služeb jde v ruku v ruce s naší vizí spokojeného zákazníka, proto nově rozšiřujeme otevírací dobu našeho studia koupelen v Čestlicích.

V Čestlicích nyní otevřeno po celý týden!

Naše moderní Koupelnové studio v areálu obchodního centra v Praze - Čestlicích disponuje jedněmi z nejmodernějších a nejpříjemnějších výstavních prostor o rozloze více jak 1300 m2! Pro zlepšení zákaznického komfortu rozšiřujeme provozní dobu na pondělí až neděle od 9:00 do 20:00. Přijďte si vybrat vaši novou koupelnu nebo se nechat inspirovat designovými interiéry!

Součástí studia koupelen je expozice 56 moderních kolekcí koupelen, reprezentujících průřez aktuálních trendů a nabídky. 9 solitérů, 13 rozsáhlých expozitorů s nabídkou obkladů a dlažeb, Shop-In-Shop prodejních prostor a recepce pro zákazníky s vizualizační technikou pro tvorbu návrhů koupelen vám nabízí inspiraci různých stylů, každý si přijde na své.

Součástí studia je rovněž zbrusu nová expozice krbů a kamen. Na ploše přes 100 m2 je vystavena dvacítka vybraných designových modelů krbů a kamen a příslušenství renomovaných firem Jotul, Haas+Sohn, Romotop, Plamen, HS Flamingo, Romotop a dalších.

Koupelnové studio naleznete na adrese:
PTÁČEK - velkoobchod, a.s.
Koupelnové studio Praha - Čestlice
Obchodní 101
251 01, Praha - Čestlice

tel: +420 257 192 360
email: koupelny.cestlice(zavináč)ptacek.cz

Nová otevírací doba studia:
Po - Ne 9:00 - 20:00 hod.

Čestlice Vám nevyhovují? Rádi vás přivítáme a obsloužíme i na kterémkoliv jiném koupelnovém studiu v Praze a okolí nebo v rámci naší prodejní sítě Koupelny Ptáček, která čítá již 56 koupelnových studií po celé ČR!