Swipe to the left

Tajemství bezdotykových baterií HANSA je prozrazeno

Spolehlivý senzor PSD bezdotykové baterie je mnohokrát kvalitnější

Tajemství bezdotykových baterií HANSA je prozrazeno

Jak jsme si ověřili, kvalitnější bezdotykové baterie jsou od Hansy. Za spolehlivým a rychlým spínání stojí sensory PSD. Baterie s bezdotykovými senzory se pomalu, ale jistě šíří celým světem, ale jejich kvalita je odlišná. Oproti infračerveným čidlům je technologie PSD (position sensitive detector) kvalitnější, a zajišťuje bezdotykovým bateriím HANSA preciznější fungování. Dnes již je nadřazená standardním infračerveným čidlům.

Jak to funguje?

U infračervených čidel je detekce založena na intenzitě odráženého světla. Když cíl odrazí k přijímači dostatek světla, baterie se aktivuje. Nedostatkem infračervených čidel je to, že už odlišnosti v barvě pokožky, oděvu, světle a odrazech mohou způsobit nepřesnou reakci na pohyby rukou. Například tmavé povrchy mohou způsobit zpoždění detekce, zatímco naopak jasné povrchy například zrcadla mohou způsobit předčasnou detekci. Zatímco zpožděná detekce může mít za následek negativní zážitek pro uživatele, může zase předčasná detekce způsobit zbytečné plýtvání vodou.

Nejmodernější technologie

Přesnost detekce u PSD senzorů je desetkrát vyšší než u infračervených čidel. PSD detekuje přesnou vzdálenost předmětu ve srovnání s infračerveným čidlem a redukuje falešnou aktivaci způsobenou odlišnostmi v barvě oděvu, pokožky, ve světle, lesku a odrazech. Jinými slovy, pohyb rukou je detekován přesně v okamžiku, kdy dojde k odrazu do prostoru čidla, a proud vody se zastaví, jakmile uživatel prostor čidla opustí.

V dnešní době je většina bezdotykových baterií HANSA vybavena technologií PSD i Bluetooth, můžete tedy baterii seřizovat a sledovat prostřednictvím aplikace. Rozdíl mezi standardními infračervenými čidly a PSD čidly již znáte, proto vám nic nebrání, abyste se v našich koupelnových studiích zastavili pro výběr té nejvhodnější spolehlivé bezdotykové baterie právě pro vás.