Swipe to the left

Sprchový box VINATA bez stavebních úprav

Nový prostor pro sprchování budete mít v koupelně za jediný den a bez starostí!

Sprchový box VINATA bez stavebních úprav

Rychlá a pohodlná montáž
Staré koupelny mohou být nepohodlné a někdy i nebezpečné. Zvláště pak pro seniory či imobilní občany tvoří doslova každodenní překážku v běžném životě. Nejčastěji bývá problémem vana. Mnozí pak mají obavy z výměny vany za bezbariérový sprchový kout, stavebních úprav a změn, které by je čekali. Nemusí to tak být. Dala by se přestavba zvládnout například za jediný den a bez rozsáhlých stavebních úprav? My víme, že ano a rádi vám poradíme, jak na to.

Aby se vaše koupelna proměnila, nemusíte se týdny brodit v sutinách, řešit nedochvilnost některých řemeslníků, utěsňovat spáry dveří, aby tudy nepronikl nepříjemný stavební prach. Po odstranění staré vany vám montážní tým nainstaluje Sprchový box VINATA za jediný den. A to bez velkých stavebních úprav. Překážkou nejsou ani malé dveře panelákových koupelen. Montážní firma si vždy poradí.

Za jediný den VINATA vykouzlí obrovskou změnu
Bezpečná a pohodlná koupelna už nemusí být černá můra. Stačí jeden den, a z nepohodlné vany je skvělý sprchový box. Na tuto přestavbu koupelny má sílu opravdu každý. Sprchový box VINATA od společnosti ROTH má totiž jasné poslání. Usnadnit život všem, kteří uvažují o zásadní změně a obávají se rozsáhlé rekonstrukce, diskomfortu, zásadních změn, či zařizování. Vestavba trvá 24 hodin.

Pohodlí pro všechny generace, sportovce i seniory
Sprchový box VINATA využijí nejen starší lidé. Je totiž vhodný i pro sportovce, kteří v něm najdou odpočinek po náročném dni. Skvěle bude sloužit i rodině s dětmi. Vanu už nebudete potřebovat. Nechybí například pohodlné sedátko, které výborně poslouží v době, kdy se potřebujete v klidu namydlit, či už nohy neslouží jako v mládí. VINATA má oproti klasické vaně protiskluzovou vaničku a bytelná madla. Nehrozí vám proto uklouznutí. I když se vám hůře vstává, nebo jste jen unavení, VINATA vás na holičkách nenechá. Skvěle vám nový box poslouží i v panelákové koupelně, kde mnohdy řešíte nedostatek prostoru a nedostatečná komfort, který požadujete od moderní koupelny. Pokud patříte například mezi sportovce, vyberte si Vinata Spirit, kde není sedátko a madlo.

Pokud chcete proměnit svou koupelnu a rozhodnete se pro VINATU, nemusíte se prakticky o nic starat. Firma na místo pošle techniky, kteří vše změří, promyslí nejvhodnější uložení, box nainstalují a vše po sobě uklidí. Vy se pak už jen můžete kochat tím, jak za jediný den vaše koupelna prodělá obrovskou změnu. Nechybí i profesionální servis. Žádná zbytečná námaha, jen relaxace a pohodlí.

Mizí starosti s rekonstrukcí
Sprchový box VINATA není jen komfortní. Především je praktický, designový a každé koupelně dodá „šmrnc“. Nabízí ještě něco navíc. Na sklech má nanesenou povrchovou úpravu RothETC, díky které se na ní neusazuje vodní kámen a nečistoty. Proto se VINATA i velmi dobře udržuje. Na další podrobnosti novinky z nabídky společnosti ROTH se přijďte zeptat do některého našeho koupelnového studia. Rádi vám zpracujeme i grafický návrh. Zároveň s místem pro sprchování si můžete změnit další sanitární vybavení, vaší koupelně bude například „slušet“ i nové umyvadlo s praktickou skříňkou a nová umyvadlová baterie.

  • VINATA_1
  • VINATA_2
  • VINATA_3
  • VINATA_4
  • VINATA_5
  • VINATA_6
  • VINATA_7