Swipe to the left

Sprchové žlaby Concept 200

Sprchový kout v moderní a prostorné koupelně žádá své. Stále oblíbenější alternativou klasických sprchových vaniček jsou sprchové žlaby.

Sprchové žlaby Concept 200

Vaničkám odzvonilo, přicházejí žlaby!

Požadavky na moderní koupelnu stále více směřují k čistotě použitých tvarů, dokonalé funkčnosti a harmonii. Lesklý kovový vzhled a jednoduchý čistý tvar sprchového žlabu Concept 200 ladně doplní design moderních koupelnových armatur a oblíbených velkoformátových dlažeb.

Pro bezpečnou podlahu a bezbariérový vstup

Sprchové žlaby jsou vhodné do malých sprchový koutů i velkých prostorných koupelen, díky jejich rozměrům od 70 cm až do 150 cm je možné žlaby umístit po celé délce běžného sprchového koutu a zajistit tak rychlý a plynulý odtok vody. Podlaha sprchového koutu je tak rychle zbavena nežádoucí vody, což je nejen praktické z hlediska úklidu, ale zároveň eliminuje riziko úrazu. Další výhodou použití sprchového žlabu před klasickou vaničkou, je možnost vytvoření bezbariérového vstupu.

Vysoký průtok vody a snadné čištění

Kapacita vybraných sifonů je až 70l/min, žlaby jsou tak díky vysoké průtočnosti sifonů vhodné například i pro hydromasážní panely. Vlastní tělo sprchového žlabu je vyrobeno z nerezové oceli a nemá žádné mezery či šrouby. Proto se velice snadno čistí i bez použití agresivní chemie, čímž je zaručena dokonalá hygiena.

Dlažba nebo rošt

Záleží pouze na každém z vás, kterému designu dáte přednost. U velkých formátů obkladů a dlažeb se více kombinují sprchové žlaby spolu s roštem na vkládání dlažby. Menší formáty obkladů a dlažeb naopak lépe kontrastují s klasickým ocelovým perforovaným roštem. Ať už si vyberete variantu s roštem pro vložení dlažby, nebo perforovaný nerezový rošt, nemusíte se obávat snížené funkčnosti výrobku. Obě varianty zaručují stejnou kapacitu odvody vody sprchovým žlabem.

Nízká stavební výška jde stavitelům naproti

Sprchové žlaby Concept 200 jsou vyráběny se stavební výškou již od 65 mm, což je výhodné při rekonstrukcích koupelen, kde je potřeba zohlednit tloušťku stávající podlahy a je nutné šetřit každý centimetr.

Prodloužená záruka

Za svými produkty si stojíme, proto na všechny podlahové žlaby značky Concept nabízíme prodlouženou záruku v celkové délce trvání 5 let!

  • KOUPELNY Ptáček - Sprchové žlaby Concept 200
  • KOUPELNY Ptáček - Sprchové žlaby Concept 200
  • KOUPELNY Ptáček - Sprchové žlaby Concept 200
  • KOUPELNY Ptáček - Sprchové žlaby Concept 200
  • KOUPELNY Ptáček - Sprchové žlaby Concept 200