Swipe to the left

Sprchové kouty SanSwiss CADURA jsou zaměřeny na detail

Tato řada přináší vylepšení, uživatelský komfort i ozdobu koupelny.

Sprchové kouty SanSwiss CADURA jsou zaměřeny na detail

Přijít dnes s něčím novým, převratným nebo zajímavým, to je nelehký úkol každého konstruktéra, designéra či výrobce. Zvláště obtížné to je u sprchových koutů. Skleněná deska s pojezdem, úchopem, v různých provedeních a velikostech. Nic víc, nic míň. Přesto se dá přicházet s něčím novým i inovativním. Důkazem toho jsou nové sprchové kouty od SanSwiss s názvem CADURA.

Celá řada úprav

Nová řada sprchových koutů CADURA je kombinací sofistikovaného vzhledu, do detailu propracované ergonomie a kvalitních materiálů. CADURA nabízí veškerou funkčnost, kterou lze v dnešní době očekávat od moderní řady sprchových zástěn. Originální a moderní design oceníte nejen u ergonomicky tvarovaného madla, ale také u moderních a odolných pantů a kování.

Veškeré pohledové díly jsou v dané barvě - v lesklém odstínu aluchrom, v matně bílé (kolekce WHITE LINE), matně černé (BLACK LINE) nebo zlaté (GOLD LINE). Bezpečnostní sklo, dodávané v hladké čiré variantě nebo s dekorem skla Shade, je 6 mm tlusté, opatřené antiplakovou úpravou AQUAPERLE. Zástěny mají integrované panty pro lepší čištění.

Okamžitě si zvyknete na komfortní otvírání u křídlových dveří i „Soft Open/Close“ systém u posuvných dveří. To vše přináší maximální uživatelskou spokojenost a komfort při každodenním používání. Standardní výška zástěn je dva metry, což ocení především lidé s vyšším vzrůstem. Montáž je možná na vaničku nebo přímo na podlahu. K dispozici jsou rovněž atypická provedení včetně zkosených stěn pro podkroví, výřezů a dalších jednotlivých prvků upravených na zakázku.

Účinná ochrana proti vodnímu kameni

Skla používaná pro výrobu sprchových zástěn SanSwiss jsou přímo ve výrobě ošetřena polymerovou antiplakovou úpravou AQUAPERLE. Díky této úpravě stékají vodní kapky ze skla dolů a neusazují se na něm. Na skle může zůstat jen několik malých kapek. Ty pak stačí otřít stěrkou, flanelovým hadříkem, popřípadě jinou čistou textilií. Úprava AQUAPERLE usnadňuje běžnou údržbu produktu. Umožňuje udržovat skla čistá po mnoho let.

Nejlepší materiály pro maximální relaxaci

Inovace a vysoká kvalita provází všechny použité materiály výrobků společnosti SanSwiss. K dispozici jsou různé varianty montáže. Na vnitřní straně křídlových dveří jsou zapuštěné panty se zdvihovým mechanismem a těsnění po celé délce, některé typy sprchových koutů dále mají designové stabilizační vzpěry pro optimální stabilitu produktu. Velký důraz ze strany výrobce je kladen na eleganci těsnění i optimální těsnost.

Nová koupelna na dosah

Pokud by vás neoslovila tato novinka, přijďte si vybrat k nám do koupelnového studia sprchový kout jiný. Nabídka sortimentu je opravdu široká. Prodáváme zboží renomovaných dodavatelů, kde máte jistotu, že i po delším čase budou k dispozici náhradní díly jako těsnění či pojezdová kolečka. Od vysněné koupelny vás dělí pouhých 5 kroků - a samozřejmě ještě cesta do vybraného koupelnového studia. Sjednejte si schůzku a nechte si zpracovat grafický návrh, který bude základem místa odpočinku i relaxace.

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
Cadura info PDF 609.42 KB