Swipe to the left

Sprchové kouty HÜPPE Solva pure

Máte rádi flexibilitu, velkorysost a funkčnost? Milujete inteligentní a nadčasový design a přitom se v žádném případě nechcete vzdát inovací a špičkových technologií?

Sprchové kouty HÜPPE Solva pure

Flexibilita a funkčnost
Křídlové sklapovací sprchové dveře HÜPPE Solva pure lze otevírat dovnitř i ven. Po sprchování můžete nechat dveře otevřené dovnitř sprchového koutu, což je ideální pro malé koupelny. Otevřené dveře nezabírají místo a sprchový kout se tak snadno vyvětrá a vlhkost může přirozeně odcházet. Výrazně se tak snižuje možnost tvorby plísní ve spárách obkladů a dlažeb nebo na stropu sprchového prostoru.

HÜPPE SoftSeal je technologie integrovaná v pantech sprchového koutu HÜPPE Solva pure. Panty jsou spojeny se sklem pomocí speciálního mechanismu, kdy jedna část fixuje sklo a druhá se jako guma obtočí kolem půlkulatého výřezu ve skle pro optimální těsnost a pevnost spojení. Z vnitřní strany jsou zcela zapuštěné do skla. Při běžné údržbě je tak můžete snadno přejet stěrkou na sklo. Inteligentní technologie pomáhá i se samotným otevíráním dveří. Mechanismus zabudovaný v pantech přizvedává dveře sprchového koutu při jejich otevírání a při zavírání je opět zvolna spustí tak, aby dosedly k těsnění sprchového koutu.

Bezbariérový přístup
Všechny tvary koutů HÜPPE Solva pure lze nainstalovat bez použití sprchové vaničky zcela bezbariérovým způsobem. Pro tento typ montáže nabízíme doplňkovou prahovou lištu, která kromě estetického hlediska zajišťuje také zvýšenou těsnost.

Jednoduché čištění
Sprchové dveře HÜPPE Solva pure lze dodat s úpravou skla zvanou HÜPPE Anti-Plaque, která odpuzuje vodu a díky níž voda snadněji stéká po stěnách sprchové koutu. Snižuje se tak možnost usazování nečistot a vodního kamene na povrchu skla. Každá z variant sprchového koutu HÜPPE Solva pure je k dispozici také v bezrámovém provedení, které působí velice moderně a jehož design opticky rozšíří a prosvětlí především menší prostory. Naopak provedení s nástěnnou lištou nabízí možnost kombinace s těsnícím profilem. Šrouby a krytky na bočních stěnách a pevných segmentech nechce nikdo vidět. Proto jsou spoje přišroubovány a upevněny pod těsnícím profilem, což je designové a praktické.

Varianty a barvy
Sprchové kouty, dveře a zástěny HÜPPE Solva pure jsou vyráběny z jednovrstvého bezpečnostního skla o šířce 6 mm a 8 mm. Rámy, madla a panty se dodávají v decentní barvě stříbrná lesklá. Skla jsou dodávána ve variantách transparentní-čirá, šedá a bronzová, jako celoprovedení, kdy každá varianta má zároveň možnost provedení HÜPPE Anti-Plaque. Nebo je možné objednat v částečných dekorech zakrývajících prostřední část skel ve variantách Bubbles a Privatima, případně v plném neprůhledném dekoru Sand Plus. Zde stejně jako u barvených provedení skel platí, že veškeré dekory lze rovněž dodat v úpravě Anti-Plaque. Typy a tvary dveří (které dohormady dávají celkem 49 variant!) naleznete v příloze níže.

Profesionální přístup
V neposlední řadě je to především profesionální přístup společnosti Hüppe, který je jasným argumentem, proč zvolit právě řešení Solva. Všechny bezrámové sprchové kouty a zástěny Solva si přijede zaměřit přímo k vám technik, který je schopný s vámi na místě projít technické detaily montáže a odhalit případné vady ve stavební připravenosti před samotnou dodávkou a výrobou zástěn. Individuální zaměření tak ocení nejen majitelé podkrovních koupelen, ale i rekonstrukcí nadšení stavebníci. Solva se jim totiž přizpůsobí. Více informací o dalších produktech a našich službách získáte na kterémkoliv z našich koupelnových studií Ptáček. Rádi vám pomůžeme i s vaší koupelnou.

  • HÜPPE Solva pure
  • HÜPPE Solva pure
  • HÜPPE Solva pure
  • HÜPPE Solva pure
  • HÜPPE Solva pure

Přiložené soubory

Název Formát Velikost  
HÜPPE Solva provedení sprchový koutů, dveří a zástěn PDF 214.03 KB