Swipe to the left

Společnost EGLO vám koupelnu rozsvítí

V koupelně by mělo být několik světelných zdrojů, pro chvíle relaxace i líčení.

Společnost EGLO vám koupelnu rozsvítí

Potřebujete mít ve své koupelně funkčního osvětlení, které zohlední vaše individuální potřeby, světelný komfort a zároveň vyhovuje všem vašim potřebám a bezpochyby vysokým nárokům? V tom případě je tu společnost EGLO a její nové produkty, které obohatily nabídku Koupelen Ptáček. Každý z nás má jiné zvyklosti, představy, nároky a požadavky na osvětlení. Proto jsme při výběru hledali optimální spojení mezi vysokou kvalitou, vzhledem, ale i cenovou dostupností. Připravili jsme nabídku, která osloví většinu zájemců o moderní osvětlovací tělesa.

Mezi zákaznicky preferované produkty firmy EGLO patří nástěnné svítidlo PANDELLA 1. To se i ve vaší koupelně stane nepřehlédnutelným doplňkem a dodá jí nádech luxusu. Zároveň vám zpříjemní chvilky před zrcadlem a na líčení či holení vám poskytne dostatek světla. Kombinace chromu a bílého stínidla je velmi elegentní. Oceníte i neutrálně bílý LED zdroj. Délka svítidla je 78 cm, šířka 4,2 cm, odstup od stěny je 12,1 cm. Ideální osvětlení nad zrcadlo do koupelny či předsíně.

Podobně elegantní je také koupelnové LED svítidlo TABIANO s třemi světelnými zdroji o příkonu 3,2 W kombinující matný nikl s bílou barvou. To se dá využít nejen v koupelně ale například jako osvětlení zrcadla v ložnici nebo v hale. Využijete ho také jako osvětlení obrazů. Chromová úprava bude dokonale ladit s bateriemi a dalšími koupelnovými doplňky. Délka svítidla je 60,5 cm, výška 7 cm. V ceně výrobku je také neutrálně bílý LED zdroj.

Nehodí se vám osvětlení nad zrcadlo či toaletu? Pak nabízíme nástěnné koupelnové LED svítidlo Romendo o příkonu 2x4,5 W. To můžete umístit vedle zrcadla nebo nad něj. Použít ho můžete i do dalších místností, např. nad postel nebo jako osvětlení zrcadla v chodbě. Atraktivní design, dokonalé provedení, kombinace chromu a matného skla.

Preferujete-li teplejší odstín bílého světla, které navozuje pocit pohody, pak je tu pro vás kulaté stropní LED svítidlo FUEVA 5 s teplotou bílého světla 3000 K. Má černý lem a průměr 28,5 cm. Díky bezpečnostnímu krytí je vhodné jak do koupelny, tak najde uplatnění také v kuchyni, pracovně, dětském pokoji, v ložnici, chodbě, hale nebo na schodišti. Použít ho můžete také do obývacího pokoje nebo jídelny.

Namísto dalšího popisu jednotlivých designových výrobků, vás srdečně zveme do našich Koupelnových studií Ptáček, kde si můžete osvětlení prohlédnout, přesvědčit se o jeho přednostech a zjistit, jak vypadají přímo v interiéru. Rádi vám zároveň navrhneme koupelnu na míru a poradíme, co je nyní „v kurzu“.